1. Julge huulevärv

Olgu su nägu nii väsinud kui tahes — erk ja julge huulevärv paneb selle tõeliselt särama. Mõnusal ja päikeselisel suvepäeval pole sul vast muud vajagi.

2. Must silmapliiats

Nagu iga naise kapis peaks olema koha leidnud väike must kleit, peaks iga naise kosmeetikakotis olema ka väike must silmapliiats. See rõhutab su silmi ja loob pildi tihedamatest ripsmetest.

3. Lauvärvipalett

Vali poeletilt sellise värvivalikuga palett, millest leiad nii neutraalseid kui ka julgemaid toone. Nii võid kindel olla, et sul on olemas kõik vajalik nii õhtuks kui ka päevaks.

4. Valgustpeegeldav pliiats

Selle tootega on komplimendid garanteeritud! Su nägu särab, su ilme on puhanud ja värske.

5. Päikesepuuder

Kuldsetes toonides säraandev ilutoode on suvisel ajal täiesti asendamatu. Kandes seda õrna kihina oma põskedele saavutad tõeliselt puhanud ja särava näo.

6. Ripsmetušš

Pidu venis pikale ja silmad ei taha hommikul lahti tulla? Ära muretse ja võta appi ripsmetušš! Kui käid oma ripsmed enne kergelt ka koolutajaga üle, siis ei saa keegi aru, et sa eelneval õhtul natukene liiga kaua öölokaalides ringi jooksid.

7. Peitepulk

Punnid ei hüüa tulles. Ja tavaliselt tulevad nad kõige ebasobivamatel ajahetkedel. Selleks peakski su kotis olema üks hea peitepulk. Ta aitab sul varajata nii vistrikke, tumedaid silmaaluseid kui ka soovimatut punetust.

8. Meigialuskreem

Meigialuskreem on nagu korrigeeriv pesu — midaiganes sa sinna peale kannad, tulemus on alati kadestusväärselt sile ja veatu. Erinevalt aluspesust ei ole uue kihi lisamine loomulikult kohustuslik.

Allikas: Women's Health Magazine