1.      Stiil ei lähe kunagi moest. Muretse oma riidekappi ajatuid ja kvaliteetseid rõivaid ning aksessuaare. Stiilseid rõivaid saab aksessuaaridega muuta kas pidulikumaks või ametlikumaks, aga igal juhul rõhutavad need Sinu maitsekust! Täiesti aegumatud asjad on pärlid — Ooolala kollektsioonis on olnud näiteks Finelli imekaunid pärlid, millega igat rõivavalikut toonitada ja muuta. 

2.       Vähem on alati rohkem. Tõeline pariislanna usub oma loomulikku ilusse ning ei vaja hulganisti kõlinaid, et silma paista. Vali enda komplekti üks fookus — kas pilkupüüdev kleit või uhke ehetekomplekt, ning lase ülejäänul seda täiustada. Seda punkti sobib iseloomustama imehästi Bague a Dames ehete kampaania — üks kuninglik sõrmus ja Sa ei  pea millegi muu pärast muretsema.

3.       Mängi värvilaikudega. Klassikaline prantsuse stiil on lihtne ja elegantne, sestap liigub ka sügiseti Pariisis palju mereväesinistes, mustades ja beežides toonides kaunitare. Need pole üldse igavad! Vürtsita klassikalisi värve erksate laikudega ning paistad kaugele silma ka hallis kleidis.

4.       Aksessuaarid, aksessuaarid... Pariislannad teavad suurepäraselt, kuidas mõjub udupeen kindapaar või tuules lehviv sall. Sügis annab fantastilise võimaluse mängida mütside, sallide, kinnastega… Õpi salle erinevalt siduma!

5.       Sügis nõuab suuremat kotti. Õigel pariislannal on sügisel õlal suuremat sorti kott, kuhu mahub tema värske baguette, ülevaade kultuurisündmustest ja mõni pooleliolev raamat, mida St Germain de Pres’ välikohvikus sirvida. Tee sama! Kasvõi kallimaga Kadrioru lehtede värvikülluses jalutamiseks on paslik võtta kaasa soe pleed ja termosetäis kakaod… Selliseks kotiks sobivad kenasti Tantra käekotid, stiilsed, ajatud, ilusad ja mahutavad rohkem kui huulepulga ja pangakaardi…

6.       Ole eksklusiivne. Luba endale vaid erilist — üksnes sinulikud komplektid, aksessuaarid ja stiil, mida pole kellelgi teisel. Just seetõttu on Ooolala keskendunud eksklusiivsuse loomisele. Ligipääs parimatele pakkumistele on ainult meie säravatel liikmetel ning kõik tootekogused on piiratud. Pane oma sõbrannad mõtlema, kust sa selle imelise kleidi said…

7.       Kingad ütlevad sinu kohta kõik. Vali endale kingad, mis sobivad sinu jalakujuga ning on valmistatud kvaliteetsest materjalist. Vaid õige paar annab sulle selle mõnusalt nõtke kõnnaku, justkui hõljuksid graatsiliselt ka pärast väsitavat shoppingut…

8.       Üks pilk ütleb tuhat sõna. Enesekindlus on tõeline märgusõna - sinu stiilne ja kvaliteetne komplekt püüab kindlasti pilku! Usu endasse. Kui sul on vaja tänaval visata oma väljavalitule tõeliselt meeldejääv pilk, kasuta prantslannade nippi ja mõtle Lafayette’i kaubamajale…Sellist riidevalikut pakkus Barbarella kampaania, mille hulgas olid kleidid millest lihtsalt pole võimalik mööda vaadata…

9.       Madalad kingad on jälle in. Heast materjalist stiilne madal king on Su jalale tõeliseks kingituseks, kui pead tormama kontorisse, lõunale, kohvile, peole, õhtusöögile… .Mook kingavalik pakkus mitmesuguseid erinevaid valikuid, kontsaga ja kontsata jne. Jalanõud peavad mugavad olema, sest ärgem unustagem,  samade jalanõudega oleme terve päeva ka tööl.

10.   Luba endale luksust. Isegi kui vaid detail sinu komplektist on tõeliselt eksklusiivne, paneb see Sind end tundma nagu kuninganna… Oled väärt kõike, mida endale lubad!

Värsket moodi otsi Ooolala e-poest. Avatud ainult liikmetele. Kutset küsi siit: http://bit.ly/NLXJUR