1. Rüht

Mine peegli ette ja kontrolli, kas sa ikka seisad sirgelt või mitte. Pööra külg ette, lase õlad longu ja seejäral seisa sirgelt — vaata, milline on vahe. Tasub ikka selg sirgelt ja pea püsti ringi käia!

2. Kätekõverdused

Hea põhjus oma õhtud näiteks 20 kätekõverdusega lõpetada. Kui annad oma rinnalihastele vatti, siis muutuvad ka su rinnad ilusamaks ja pringimaks.

3. Keskendu pihale

Mida peenemaks sa suudad oma piha treenida, seda suuremad su rinnad visuaalselt tunduvad. See ei tähenda, et sa peaksid meeletult kaalust alla võtma, sest siis kaob ju ka rasvkude sealt, kuhu ta alles võiks jääda. Idee on selles, et oma keskkoht tuleb ilusaks vormida. Proovi joogat ja pilatest.

4. Rinnahoidjad

Kõige kiirem viis oma rindu visuaalselt ümaramaks, suuremaks ja pringimaks muuta, on osta endale selleks sobiv rinnahoidja. Esmalt tuleb õppida selgeks õige rinnahoidja valimine. Kuidas seda teha?

Tänapäeval on lisaks toestavale funktsioonile rinnahoidjatel ka ilumeele rahuldamise ülesanne. Samuti saab nendega teha imesid — A korvist võib visuaalselt lausa C korv saada. Poodiminnes proovi ja avasta!

5. Riided

Ka riietega saab mängida. On mustreid, mis muudavad su keha visuaalselt suuremaks ning neid, mis salendavad. Kirkad värvid ja mustrid jäägu ülemisele osale, seelik või püksid olgu tumedamad. Pikkupidi triip muudab su jalad ja puusad kitsamaks, seeläbi aga ülakeha ja rindu suurendades.

Kõige olulisem kogu asja juures on aga end mugavalt tunda ning oma keha armastada. Ei tasu põdeda sellepärast, mida ei ole või mida juurde tahaks. Me kõik oleme ilusad!

Allikas: Wikihow