Kuidas pikendada püsivust?

Kui tihti oled sattunud mõttele, et lõhnastasid küll end hiljuti, kuid sellest ei ole midagi alles jäänud? Parfüüm püsib pikalt korralikult niisutatud nahal. Küll aga väldi lõhnastatud kehakreemide kasutamist, nende asemel vali midagi looduslikku ja lõhnatut.

Kuhu lõhna kanda?

Piserda parfüümi pahkluudele, mõlemasse põlveõndlasse, küünarnukkide sisekülgedele, dekolteele ja kaela taha.

Kus parfüüme hoiustada?

Lõhnapudelitele on parim koht, kus on külm, kuiv ja pime. Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole headeks kohtadeks külmkapp või vannituba. Kokkupuutel tugeva külma või kuumaga moonduvad vedeliku sees olevad väärtuslikud õlid. Samuti veendu, et pudelil oleks kork korralikult kinni. Vastupidisel juhul hakkab lõhn oksüdeeruma.

Kuidas aru saada, et lõhna eluiga hakkab lõppema?

Kui su parfüüm hakkab muutuma tumedamaks ja siirupilaadseks, siis on see märk sellest, et ta on kaotanud palju looduslikke koostisaineid. Selle tulemusena muutub ta tugevamaks. Mõtle selle peale, kuidas vein seistes ja õhuga kokku puutudes maitset muudab. Kui sa lähed poodi, siis vaata terava pilguga testriteks avatud parfüümipudeleid. Need on seal olnud avatud ilmselt juba pikemat aega. Kui vedeliku värv on sama, mis kinnisel pudelil, siis sisaldab ta piisavas koguses sünteetilisi aineid, et vältida halvaks minemist.

Allikas: Yahoo Shine