1. Looduskosmeetika

Puhtad loodustooted on enamasti ka säilitusainetevabad. Seega tuleks neid kindlasti hoiustada külmkapis, kohe pärast seda, kui karbi või tuubi avanud oled. Nii väldid bakterite levimist ja halvaks minemist.

2. Parfüüm

Kui hoiad oma lemmikut parfüümi külmkapis, siis kaitsed seda kuumuse ja valguse eest, mis koostisosade kvaliteeti märkimisväärselt kehvemaks muudab.

3. Silmaümbruskreem

Põhjus oma silmaümbruskreemi külmkapis hoiustamiseks on lihtne. Nii tabad kreemi peale kandes kaks kärbest ühe hoobiga — see mõjub nii niisutavalt kui ka aitab tänu jahedusele silmaaluseid rahustada. Hüvasti, paistes nägu!

4. Näomaskid

Külmkapis hoiustamine aitab geeljatel maskidel hiljem ka näole rohkem rahustavalt, niisutavalt ja punetust vähendavalt mõjuda. Paneb su näonaha tõeliselt särama!

5. Aktiivse koostisosaga tooted

Kui su kreemis on sees näiteks A- või C-vitamiini või aminohappeid, siis peaksid kindlasti seda külmkapis hoidma. Nii säilib nende koostiosade puhtus ja tõhusus.

6. Metallaplikaatoriga tooted

… näiteks kõikvõimalikud seerumid, mida metallist rulliku abil peale kantakse. Kui metall on külmaks läinud, siis on toode palju efektiivsem ja mõjub kiiremini.

7. Silmalainer

Enne, kui oma silmapliiatsit teritama hakkad, aseta ta vähemalt 10ks minutiks külmkappi. Kui väga kiire on, võid selle ka mõneks minutiks sügavkülma panna. Nii saad teritades palju teravama otsa, tänu millele ka tulemus ilusam on.

8. Huulepulk ja -palsam

Kes meist ei oleks leidnud taskust või autost huulepulka, mis täiesti sulanud on? Külmkapp aitab neil aga oma kuju ja väärtust säilitada. Ja kui juhtub, et huulepulk jälle taskusse ununeb, siis tea, et ligi tund aega külmkapis olemist muudab ta jälle endiseks.

Allikas: Women’s Health Magazine