Hõbenõela nominendid olid disainerid: Triinu Pungits, Vassilissa Danavir ja Marit Ilison. Võitjaks osutus Triinu Pungits. Andeka disaineriga saad tutvuda siin!

Kuldnõela nominentideks olid Lilli Jahilo, Kristina Viirpalu ja Kriss Soonik. Sellel aastal pälvis Kuldnõela Kriss Soonik! Tutvu värske auhinnavõitjaga siin!

Lisaks viisime koostöös Tallinn Fashion Weekiga läbi hääletuse ka lugejate ning Facebooki kasutajate hulgas. Hääletajad valisid parimaks disaineriks Hõbe- ja Kuldnõela nominentide hulgast Lilli Jahilo! Palju õnne! Tutvu temaga siin!


Kuna eestlased armastavad tööd teha ja puhkavad harva, siis sunnitakse hõbe- ja kuldnõela võitjad luksuslikule puhkusele minema. Mõlemale kingiti lennureis Türki. Kuldnõela võitjat ootab lisaks auväärt tiitlile ka võitu sümboliseeriv kuldne nõel, mille on valmistanud käsitööna metallikunstnik Jaanus Valt.  Publikulemmiku tiitli võitjale kingiti stiilne mobiiltelefon Nokia Lumia 635.

Eesti mainekaima moedisaini auhinnaga Kuldnõel tunnustatakse silmapaistva moelooja järjepidevat tööd vähemalt viie viimase aasta vaates, silmas peetakse kollektsioonide kvaliteeti ja funktsionaalsust, ajakohasust ja ilu, lisaks pööratakse tähelepanu ka müügiedule ning ekspordivõimekusele.

Kuldnõela žürii koosseisus olid Signe Kivi, Kristina Herodes, Kristi Pärn-Valdoja, Edward Köster ja Urmas Väljaots.

Tallinn Fashion Weeki põhiprogrammiga saad tutvuda siin!