Ja ei ole ju ka midagi imestada — kuskil eriti käia ei saa, pere ja sõpru ei näe, neli seina muutuvad ühel või teisel moel ikkagi tüütuks, mis siis, et jalutamas saab käia.

Ameerika Ühendriikide laulja ja näitlejanna, 74aastane Dolly Parton kirjeldab portaalis Woman’s Day oma hommikurutiini. On üllatuslik, et ta ärkab igal hommikul kell 3, enamike inimeste jaoks on see ju veel öö. Ta selgitas, et teeb oma parimat tööd kella kolme ja seitsme vahelisel ajal, sest see on aeg, mil maailm on rahulik ja head ideed muudkui tulevad.

Kuid mitte kell kolm ärkamine ei ole tema parim nipp, et ennast kodus hästi tunda, vaid hoopis enda üleslöömine. Ta avaldab, et näeb oma välimusega igal hommikul vaeva, ka nendel päevadel, kus ta teab, et on kodune.

“Ma pean alati olema mentaalselt ja füüsiliselt valmis kodust välja minema. Ma tahan, et mul oleks alati ilus soeng peas ja meik näos. Ma isegi kannan enamasti kontsakingi!”

Kontsakingade kandmiseks on lauljataril siiski veidi humoorikas põhjus, nimelt avaldab ta, et kannab neid tihtipeale selleks, et riiulitelt või kapist asju kätte saada. Siiski naudib ta nende kandmist.

Kui sa tunned ennast mõnel päeval eriti kehvasti, et pead jätkuvalt kodus olema, siis võid ju tema nipist inspireeruda ja end samuti üles lüüa? Kasvõi lihtsalt iseenda meeleheaks.

Jaga
Kommentaarid