Neljandale kohale seksikate juuste edetabelis jäid meeste hinnangul sirged poolpikad juuksed, viiendale aga silmatorkav pika tukaga lühike lõikus.

Just juuksed määravad selle, millisena mehed naist tajuvad. Pikad juuksed seostuvad traditsiooniliselt naiselikkusega. Kindlasti on just see põhjus, miks mehed valisid pikad lokkis juuksed kõige seksikamaks.

Samas saab vähe naisi selliste loomulike juustega uhkustada ja nad kasutavad ülinaiseliku väljanägemise saavutamiseks juuksepikendusi.

Mis puutub soengutesse, siis mehed eelistavad pigem loomulikku välimust ja kolmandik vastanuist väitis, et neile hoolikalt soengusse seatud juuksed üldse ei meeldi. 72% mehi ütles, et säravad juuksed on seksikamad kui tuhmid.

Mehed ei tea aga seda, et just loomuliku sasipea tegemine, mis neile nii väga meeldib, nõuab naistelt sageli kõige rohkem aega ja vaeva. Samuti nõuab pikkade, olgu lokkis või sirgete juuste pesemine ja nende eest hoolitsemine väga palju aega ja kannatust.

79 protsenti meestest armastab uuringu järgi sõrmitseda naise juukseid ja eelistab, et need oleks pehmed, mitte koos kleepuva vahu, geeli või lakiga. Iga teine mees soovib näha naise pikki juukseid lahtiselt, mitte kuklasse kinnitatult.

80 protsenti mehi uskus, et juuste järgi võib naise kohta paljugi arvata. Seevastu 18 protsenti väitis, et ei pane tähelegi, kui naine on juuksuris käinud. Iga neljas mees ei julge naise välimuse kohta midagi öelda, kui too on just juuksurist tulnud.

Allikas: Mail Online