Vett ja teed!

Esimeseks sammuks on veeprotseduurid. Jooksuga duši alla! Soovitav on külm vesi.

Seejärel tassike rohelist teed. See aitab organismil ning osaliselt ka nahal vabaneda öö jooksul kogunenud tursetest ja toksiinidest.

Näokiirabi

Enne kui keskenduda imekreemidele, niisuta kaks käterätikut (üks jäises, teine väga kuumas vees) ja aseta vaheldumisi näole. Veresoonte toonus tõuseb, tursed kaovad ja naha toon paraneb oluliselt.

Kanna näole rahustavat seerumit, mis teatab nahale, et sa pole teda unustanud ja palud eilse eest vabandust.

Seejärel värskendav piparmündi-, eukalüpti- või mentooliekstraktiga vahend. Ei mingeid koorijaid! Nahk on niigi „šokis” ja igasugune väline mõjutamine on kurjast.

Tormilisest peost taastumine võtab vähemalt nädalapäevad. Sel ajal on hädavajalik kasutada põletikuvastaseid ja taastavaid vahendeid, sest alkohol ja vähene uni ärritavad naha seesmisi kihte ja võivad viia enneaegse vananemiseni. Sellele peab järgnema niisutamine.

Nahk peab taastama ka oma jõuvarud. Turguta end C-vitamiiniga.

Punetuse likvideerimine

Kui punetus tuleb sellest, et enne magamaminekut ei viitsinud sa meiki maha võtta, siis pese ja masseeri nägu nüüd jääkuubikutega. Need ahendavad veresooni.

Tõsiseltvõetavateks vahenditeks punetuse vastu on põletikuvastased emulsioonid ja kreemid, millel on lõdvestav ja stressivastane efekt. Kanna valitud vahend nahale ning sulgege 10 minutiks silmad, sest kui miimilised lihased on lõdvestunud, toimub imendumine palju kiiremini.

Sigaretimürgid

Kui oled aga peomöllus suitsetanud kolm korda rohkem sigarette kui tavaliselt, siis tea, et nikotiin on lisaks kopsudele mürgitanud ka nahka. Hapnikunälga on näha mullakarva näol ja siin ei suuda rahvameditsiin enam aidata.

Valida tuleks suures koguses taimseid komponente sisaldavad näohooldusvahendid või need, mille aluseks on savi. See ergutab ja ahendab poore.

Kui see ei aidanud…

Hädapäraste tööde lõpetamise järel tehke väike vaheaeg. Kui paari tunni pärast selgub, et vajalik tulemus pole veel saavutatud, tuleb käiku lasta raskekahurvägi — pinguldavad vahendid. Need tungivad kergemini naha sisemistesse kihtidesse, see aga tähendab, et mõju ilmneb kiiremini.

Kui pooldad põhjalikumat lähenemist, siis pööra tähelepanu maskidele ning eelista nahka niisutavat ja siluvat varianti.

Silmade all saab kasutada spetsiaalseid plaastreid ning tursed ja tumedad rõngad kaovad 10 minutiga.

Kõik.

Päästeaktsioon on lõpule viidud. Ära siis unusta, et nahk mäletab stressi veel paar päeva ja seepärast ei tasu õhtul kohe järgmisele peole tormata.