6. Nad naudivad flirtimist ka siis, kui neil on kindel partner

Meile sisestatakse, et kui sul on kallim olemas, on flirtimine teistega absoluutselt keelatud — seda peetakse jõhkraks petmiseks. Prantslanna aga teab, et kui ta enam teistele meestele silma ei jää, kaotab ka tema oma partner ajapikku tema vastu huvi. Muidugi räägime siinkohal ainult süütust flirdist, millel mingeid tagajärgi ei ole. Naeratamine, kerge pinnapealne vestlus poesabas, juuste keerutamine — need näitavad, et oled julge ja enesekindel naine, kes teab, kuidas oma meest kikivarvul hoida!

5. Nad ümbritsevad end ilusate asjadega

Ka sinul on kapipõhjas mõni pesukomplekt, mida kannad ainult erilistel puhkudel, või kleit, mille selga panemiseks pole justkui ammu põhjust olnud. Prantslanna ei oota neid erilisi hetki, vaid elavadki käesolevas momendis, sest teavad — seda õiget aega ei pruugigi kunagi tulla. Prantslanna riietab ja meigib end ning valib aksessuaarid nii, et ta teab — see “look” avaldab teistele muljet ja tõmbab meeste pilke, ning tõstab imetlevate pilkude ja komplimentide abil oma enesekindlust veelgi.

4. Nad seavad oma vajadused esikohale

Prantslannad on iseenda ja oma eluga jumala rahul. Nad teavad, et kui neile meeldib iseenda seltsis olla, on teistel ka nendega lõbus. Mingeid allahindlusi või ohverdusi nagu “pere või töö kõigepealt” nad lihtsalt ei tee! Sina ise oled kõige tähtsam, sest ainult siis, kui sinu karikas on täis, jõuad sa täita ka teiste omi. See on ka üks põhjus, miks nende kallimad nende vastu kunagi austust ja imetlust ei kaota. Prantslannad ei lukusta end laste sünni järel koduseinte vahele, vaid elavad aktiivselt seltsielu edasi — mees, kes teda kodus ootab, teab, et võib temast igal hetkel ilma jääda ja pingutab terve elu!

3. Nad elavad hetkes

Elan täna, siin ka praegu! Selle mõtte järgi talitades ei jäägi aega kurvastamiseks või stressamiseks, sest elu ongi pidevalt lill! Nad teavad, et õnn peitub väikestes detailides, pisikestes momentides, tuulepuhangus, päiksekiires, naeratuses…. nad ei nuta minevikku taga ega jää kinni negatiivsetesse eluhetkedesse. Miski pole igavene, aga käesoleva hetke nautimist ei keela sulle keegi! Ära oota seda imelist ja erilist hetke, vaid loo see endale ise!

2. Nad teavad, kui oluline on isikupära

Ükskõik kui kaugel su välimus perfektsusest on — enese eest hoolitsemine on kohustuslik ja vajalik igal juhul. Originaal on parem kui koopia, nii et ära ürita kellegi teisega sarnaneda või kellegi riietusstiili kopeerida, vaid loo endale oma imago. Rõhuta oma häid ja varja halvemaid külgi, pese juuksed puhtaks ja lõika ilus ja sulle sobiv soeng, laki küüned, värvi huuled ja näedki hoolitsetum ja viisakam välja.

1. Neil on oma rahuoaas, kus lõõgastuda ja rahuneda

Ka prantslannad lähevad vahepeal närvi ja vajavad hetke, et rahuneda. See, kuidas inimesed emotsioonidega toime tulevad, on aga erinev. Prantslannad ei ela end teiste peale välja, vaid leiavad endale vaikse ja rahuliku koha, kus omaette olla ning maha rahuneda. Või helistab sõbrannadele, et end tühjaks rääkida ja nutta. Aga kindlasti ei märatse ta avalikult ega riku sellega teiste tuju.

Rahuoaasi loob endale iga inimene ise. Selleks võib olla jalutuskäik looduses, hea raamat, massaaž vms. Igatahes tunneb prantslanna ennast pärast seda uuesti elujõulise, rahuliku ja energilisena, ta tuju on hea ja ta on taas valmis särama.