Monaco printsess Charlene (foto üleval)

Charlene'i garderoobist leiab spetsiaalselt talle valmistatud esemeid ja ka väga trendikaid riideid, mis jõuavad sinna otse moelavadelt. Endise professionaalse ujujana eelistab ta riideid, mis toovad esile tema sportliku vormi ja on ehk ka natukene üle võlli. Tema lemmikute moemajade hulka kuuluvad nii Dior, Versace, Akris kui ka Armani.

Tai Kuningriigi printsess Sirivannavari Nariratana

2007. aastal kutsus Pierre Balmain disainerist printsessi Sirivannavari Nariratana näitama oma esimest kollektsiooni Pariisi moenädalal. Sellest ajast alates on printsess arendanud oma edasi oma loomingut ja muidugi on ta üks pühendunumaid disainientusiaste Pariisis. Igal hooajal saabub ta moenädalale kandes Chaneli, Diori või hoopis Louis Vuittoni vingeid riideid ja valmistab sellega tänavastiili fotograafidele tõeliselt palju rõõmu.

Hannoveri printsessi Caroline Elizabeth tütar Charlotte Casiraghi

Kuigi ta võib minna ballile vintage Chaneli kandes ja kõigi teiste külaliste pilke püüda, tunneb Charlotte Casiraghi end sama hästi ka teksades ja t-särgis. Vabadel päevadel eelistabki Casiraghi lihtsamaid riideid kanda, näiteks nahkjakke või suviseid kleidikesi Stella McCartney või Gucci loomingust. Ja muidugi külastab ka tema aeg-ajalt Zarat, kust ostab riideid nii endale kui ka oma pojale, Raphaelile.

Saudi Araabia printsess Deena Aljuhani Abdulaziz

Saudi Araabia pealinnas Riyadh asuva butiigi D'NA omanikuna keskendub printsess Deena Aljuhani Abdulaziz noortele talentidele ja tal on muidugi ka endal väga pilkupüüdev stiil. Just tema on toonud Saudi Araabiasse suured moemajad nagu Proenza Schouleri ja Acne Studios ning eelistab ka ise kanda unikaalset loomingut.

Veneetsia printsess Clotilde Courau

Veneetsia printsess ja auhinnatud näitlejanna Clotilde Courau jagabki oma elu kahe rolli vahel, ilmudes ühel hetkel punasele vaibale ja seejärel suundudes hoopis kuninglikke kohustusi täitma. Courau käib regulaarselt Pariisi moenädalal, näiteks Elie Saabi ja Haider Ackermanni show'del ning teda võib näha ka Cannes'i filmifestivalil kadedusttekitavalt kaunites couture kleitides.