1. Hüvasti ripsmetušijäljed silmalaugudel

Võta teelusikas, keera selle kumer pool väljapoole ning aseta see siis lusikas horisontaalselt silmalau peale. Nii saad vävida oma silmi ilma, et laugudele ripsmetušist mingeid pisikesi täppe tekiks.

2. Jumestuskreemi vagude vältimine

Pane lusikas külmkappi ja lase tal seal natuke seista. Kui lusikas on piisavalt jahe (kuid siiski mitte jääkülm!), tõmba selle tagaseljaga üle oma pisikeste kortsude. Tee seda paar korda enne, kui jumestuskreemi näkku kannad. Nii väldid selle peenikestesse pragudesse kogunemist ja kuhjumist.

3. Kontuurimispuudri peale kandmine

Pole päris täpselt kindel, et kuidas oma nägu kontuurida? Lihtne! Võta supilusikas, ja aseta see põsele. See, mis jääb allapoole lusikat ongi koht, kuhu kontuurimispuudri kandma pead.

4. Ei mingit halba hingeõhku

Hädaolukorras saad lusika nõgusa poolega oma keele igasugusest mustusest õrnalt puhtaks “kraapida”. Lusikas on piisavalt tugev, et bakterid ära pühkida ja piisavalt õrn, et keelele mitte liiga teha.

5. Ripsmete koolutamine

Lusikas on ripsmekoolutajale üks tugevamaid konkurente. Teadsid seda? Aseta lusikas nõgus pool väljaspool silmalau peale. Ripsmeid saad koolutada, kui surud neid vastu lusikaäärt ning hoiad mõne minuti.

6. Silmaalused paistes?

Kui tead, et sul on hommikuti paistes silmadega probleeme, siis pane kaks lusikat ööseks sügavkülma. Hommikul hoia neid natukene oma silmadel. Päev saab värskelt alata!

7. Kulmujoon

Kui sa ei ole veel kulmujoone tõmbamises ekspert, siis saad abi lusika kaarjast kujust. Säti see oma kulmu järgi kaare alla ja tõmba selle abil endale ilus kulmujoon.

8. Nägemist, vistrikud

Kui sul on mõni pisike vistrik näkku tekkinud, siis pane lusikas kuuma vee sisse. Lase tal soojaks minna ja siis aseta see vistrikule. Hoia seni, kuni lusikas maha jahtub. Vistrik kaob!

Allikas: Bollywoodshaadis