1. Proovi uut värvi silmalainerit

Kui oled oma tavalisest mustast lainerijoonest tüdinud, siis proovi mõnda uut tooni. Miks mitte midagi sinist või rohelist? Särtsakas värv paneb su silmad tõeliselt särama. Siniste silmadega käib näiteks väga hästi kokku pruun toon ning roheliste silmadega midagi lillat. Proovi kindlasti.

2. Juuste jagamine

Kas sul jookseb juukselahk täpselt pea keskelt või eelistad hoopiski seda ühel pool kanda? Mine nüüd peegli ette, võta kamm kätte ja liiguta seda natukene paremale või vasakule. Selline pisiasi võib su näoilmet muuta lausa nii palju, et kõik sõbrad sult mitu nädalat juuksuri numbrit küsivad.

3. Kulmupuuder

Kui sa ei ole veel kulmuhullude grupiga liitunud, siis nüüd on selleks kindlasti aeg. Kulmud on need, mis raamivad naise näo ja annavad visuaalselt sulle hea annuse ilu juurde. Et kulmud ilusad oleks, võta oma meigiarsenali ka kulmupuuder. Mida veel teada tuleks? Loe:

4. Vaheta oma ripsmetušš välja

Ilutoodete valikul on väga kerge rutiini ohvriks langeda. Aeg-ajalt tuleks aga siiski uute ja proovimata asjade kasuks otsustada. Näiteks võib uus ripsmetušš sinu ripsmetega lausa imesid teha. Vaheta pikendav versioon näiteks mõne sellise vastu, mis rohkem volüümi lubab. Eriti ambitsioonikad võiksid leida lausa sellise, mis nii pikkust kui volüümi juurde toob. Silmad pärani!

Allikas: Women’s Health Magazine