Austraalia riieteekspert avaldab allikas Daily Mail, et selleks, et teksapükste värv pesus ära ei kuluks, tasuks esiteks pesta teksapükse ainult äärmisel vajadusel. See ei tähenda muidugi, et peaksid neid pesema kord poole aasta jooksul, aga samas iga nädal ei ole ka neid vaja pesumasinasse panna, eriti juhul, kui sa pole nendega iga päev käinud.

Kui sa paned teksapüksid masinasse, tasuks need enne pesu tagurpidi pöörata ja pesta neid programmiga, milles on külm vesi ja aeglased pöörded. Lase neil õhu käes kuivada, aga mitte otsese päikesevalguse käes. Teksapükse peaks pesema koos sama värvi riietega ja hoiduma pehmendaja kasutamisest.

Kindlasti oled märganud, et kõige kiiremini lähevad värvist ära mustad teksad. Et seda vältida, peaksid enne esimest pesu neid käsitsi külmas vees loputama ja kasutama pisikest kogust pesuainet, mis on spetsiaalselt mõeldud musta värvi riietele.

Et vältida teksapükste liiga kiiresti katki minemist, tasub istuda normaalses asendis. Need, kes armastavad väga rätsepistes istumist, nende teksadel on suurem tõenäosus sisereie kohalt kiiresti katki minna.