Selle asemel, et targalt investeerida ja praktilisi kingi osta, soetatakse kingi, mida kantakse maksimaalselt 3-5 korda ja mis lõpetavad kapi tagumises nurgas. Miks? Sest kingad on imeilusad ja neid oli mingiks konkreetseks ürituseks või sündmuseks tarvis, olgu selleks siis lõpuaktus, sõbranna pulmad või sünnipäev.

Uuringust selgus, et 40% tuhandest naisest valivad oma kingi eelkõige välimuse järgi, mugavus pole prioriteetide listis sugugi esikohal. Kingadel on aga väga suur mõju naiste elule - neist sõltub naise tervis, tuju ja enesetunne. Ebamugavate kontsakingade kandmine osutab naise jalgadele tõelise karuteene, tekitades probleeme ka hilisemas elus. Vaadakem kasvõi, millises seisus on Sarah Jessica Parkeri jalad pärast aastate pikkust stiletohullust.

68% naistest tunnistas, et veedab vähemalt ühe päeva nädalas ebamugavates kingades ja 48% neist hellitab lootusi, et ühel heal päeval on kingad ilusti "sisse kantud", ega valmista kandmisel enam valu.

53% naistest hoiab ebamugavaid kingi kapis kuni aasta, enne kui neist vabaneda otsustab - isegi kui kingad on varba otsa jõudnud vaid korra. Nad tunnistasid ka, et omavad vähemalt nelja kingapaari, mis on mõeldud kandmiseks vaid siis, kui ei pea eriti püsti seisma, kõndimisest rääkimata.

Kallis naine, mitu ebamugavat kingapaari on sinul?

Allikas: Daily Mail