Paistes silmad

Sööd ilmselt liiga palju soolast, mis hoiab kehas vedelikku kinni. Kurgilõigud või kartulikoored silmadele on vana ja tuntud lahendus. Kui aga segada munavalgele nõiapuutõmmist ja kanda segu silmade ümbrusse, pinguldab ja tugevdab see nahka, aidates paistetust alandada.

Pigmendilaigud

Joo granaatõunamahla. Looduslikud pigmendilaikudevastased kreemid sisaldavad lahjendatud sidrunimahla, millel on kerge pleegitav mõju. Õunaäädikas sibulamahlaga vähendab järk-järgult samuti pigmendilaike.

Täiskasvanute akne

Kõrvitsaseemnetes on rikkalikult tsinki, mis aitab nahal kiiresti paraneda. Porganditest saab vajalikku beetakarotiini. Joo palju vett ja proovi taimeteesid.

Lõhenenud kannad

Masseeri enne magamaminekut kandu oliiviõliga või määri jalgadele üleküpsenud banaani! Viimane sisaldab ensüümi, mis aitab eemaldada kõva ja surnud nahka. Aitab ka sidrunimahla, glütseriini ja roosivee segu, pärast sellega määrimist hõõru kannad sisse kas õli sisaldava kreemi või lihtsalt vaseliiniga.

Lõtv kael

Siin aitab toiduainete söömine, kus on palju C-vitamiini. Joo puuviljamahla, et saada piisavalt antioksüdante.

Hõrenevad juuksed

Söö rohkem rohelisi juurvilju, kartuleid koos koorega ning rohelist ja punast pipart. Terved juuksed vajavad kindlasti B-vitamiini. Seda saad teraviljatoodetest ja õllepärmist. Oluline on ka E-vitamiin, mida leiad avokaadodest, pähklitest, seemnetest ja oliiviõlist.

Allikas: Mail Online