Päevitus kumama!

Pole midagi seksikamat, kui kaunis kuma päevitunud dekolteel ja jalgadel. Kõige paremini aitab seda saavutada naturaalne õli, kuid me ei taha end ju õlisena tunda, ega? Siinkohal tulevad mängu tooted, mis nahal õlised ja liialt läikivad ei jää. Päevituse rõhutamiseks võib kasutada ka kergelt toonitud või tagasihoidliku sädelusega tooteid. Proovi näiteks The Body Shop’i Honey Bronze sädelusega kuivõli.

Silmad särama!

Miks mitte asendada suvel must silmalainer mõne särtsakama tooniga? Suvine meik võiks üldiselt jääda tagasihoidlikuks ja värskeks, kuid väikse color-pop’i lisamine alumisele limaskestale on rannapäevadeks ja suviseks ajaveetmiseks vägagi sobilik. Kena ja tagasihoidlik oleks pronksjas või kuldne toon, julgematele katsetajatele — miks mitte sinine, roheline või selle suve hittvärv oranž?

Loo küünlavalguse efekt

Victoria’s Secret’i modellide jumestaja Christopher Ardoff õpetab: nahale saab terve ja kauni kuma, kui lisada õigetesse kohtadesse särapuudrit: põsesarnadele, kulmuluule ja silma sisenurkadesse. Rõhutada võib ka õlgu, rangluid ja sääreluid. Aga jää pigem tagasihoidlikuks: särapuudriga liialdades ei saa keegi kaunist tulemust.

Lõhna nagu suvepuhkus

Kehakuumus võimendab ja levitab lõhna ja suvisel ajal sobib seetõttu kanda pigem värskeid, kui magusaid lõhnu. Märksõnadeks olgu tsitrus, rohelus, lilled ja vesi. Miks mitte jätta parfüüm üldse vaid õhtuks ning kanda päeval mõnusasti lõhnavaid kehaspreisid? Pealegi me ju teame — kui nahal on parfüüm, ei tasu sinna päikest ligi lasta.

Kanna suviseid suitsusilmi

Kuum suitsusilmatrend sobib värvide õigel valimisel ja hajutamisel kõigile, kuid suvel tuleks tumedad mustad ja hallid toonid asendada millegi suvisemaga — kuidas oleks pronksi ja kullaga? Must silmalainer võiks siis asenduda tumedama pruuni või roostekarva tooniga.

Mahlane musi

Hetkehitti fuksiat või 50ndate korallhuult sobib kanda tagasihoidliku silmameigiga ja iseäranis sobiv on see trend õhtuks. Kuna tegu on silmapaistva värviga, tuleb selle pealekandmisel olla eriti hoolas. Huuled peavad olema pehmed (vajadusel koori eelnevalt) ja ilusaima tulemuse saad, kui kasutad ka samas toonis huulepliiatsit.

Hoia näomeik minimaalne

Suvel tahad sa, et su nahk näeks välja terve ja särav ja jääks mulje nagu sa ei kannakski mingisugust meiki. Kanna vajalikesse kohtadesse (tumedad silmaalused, mõni kiuslik punn või punetavad kohad) peitekreemi ning kanna päikesepuudrit paikadesse, kus nägu ka loomulikult kõige kiiremini päevitub (laup, põsed, lõualuu, õige pisut ninale). Kui tunned end aga ilma jumestuskreemita liiga “alasti”, asenda see toonitud päevakreemiga.

Allikas: RedBook