Kui oled üks neist inimestest, kes pidevalt oma huuli närib ja surnud nahaga “mängib” ning unustad huulepealse naha eest korralikult hoolt kanda, siis leidsime sulle lahenduse — huulekoorija!

Kui kasutad huulekoorijat igal hommikul ja õhtul, oled päästetud surnud nahast ja samal ajal niisutad ka nahka, vahendab blogi The Blonde Salad. Ringjate liigutustega huulekoorija pealekandmine aitab muuta su huuled kordades kaunimaks ja tervemaks. Samuti eemaldab see huulepulga ja muu mustuse jäägid ning muudab huulevärvi pealekandmise palju lihtsamaks, sest huulepind on sile.

Poodides on müügil mitmeid värvilisi, meeldiva lõhna ja maitsega huulekoorijaid, aga loomulikult võid selle ka ise kodus valmistada. Kõik, mida vajad on pisut pruuni suhkrut ja oliivõili. Kui soovid aga olla loomingulisem, sega söögisooda, oliiviõli ja sheavõi endale sobiva toiduvärviga.

Huulekoorijad on suurepärased ilutooted laiskadele tüdrukutele, sest neid on niivõrd lihtne peale kanda: täpselt nagu kehakoorijategagi, pese käed ja seejärel kanna toodet näpuotstega ringikujuliselt masseerides huultele. Tunne, mis tekib on väga meeldiv ja pead end hoopis tagasi hoidma, et sa oma uut koorijat nahka ei pistaks.

Selleks, et huulte koorimine veel tõhusamalt toimiks, kanna hiljem huultele ka niisutavat palsamit ja seejärel ongi nad valmis juba uuele päevale vastu astuma!

LUSH The Kiss huulekoorija, 8,45€