Mida sa näed, kui sa peeglisse vaatad? Kas märkad oma vigu või puudujääke? Enamus meist märkavad. Kuid kas tead, et on hetki, mil oled kõige ilusam? Hetki, mil sa särad ja paistad silma. Nii et uuri end neil seitsmel hetkel, mil oled kõige ilusam ja rõõmusta selle üle, mis sulle antud on.

1. Kui serveeritakse juurvilju

Päevitamine pole ainus moodus kauni jume saamiseks. Kõik, mida vajad on juurviljad, mis annavad lisaks vitamiinidele ka kauni jume. Porgand sisaldab beetakarotiini, mis annab nahale terve ja särava jume — muide, hoopis kaunima kui päike. See võtab aga mõned nädalad aega, nii et maiusta porganditega sageli.

2. Trenni tehes

Kõik teavad, et trenn on hea. See ei hoia sind mitte ainult vormis, vaid aitab hoida ka madalamat kolesteroolitaset ja väiksemat riski haigustele. Aga kas teadsid, et see muudab ka su enda suhtumist oma kehasse? Isegi kui progress on aeglane, tunned sa end ikka ilusama ja seksikamana. Nii et mine trenni! Vaata end pärast trenni higisena peeglist — see on kindlasti üks neist kordadest, mil oled ilusaim.

3. Armastades

Veidi musitamist ja kaisutamist ei tee kellelegi halba, vaid hoopis vastupidi — kui oma kallimaga kaisutad, vabanevad teatud hormoonid, mis aitavad sul tajuda, kui ilus ja seksikas su keha tegelikult on. Nii et järgmine kord, kui armsamaga mõnusasti aega veedad, tea, et su silmis on see ilus sära, mis teeb sellest ühtlasi ühe su ilusaima hetke.

4. Hästi magades

Me kõik vajame head ja piisavat und. Kes ütleks ära võimalusest vahel kauem magada? Uni on üks neist asjadest, mis aitab meil särada nii seest kui väljast. Uuri end peeglist pärast pikka ja mõnusat ööund, mis on kestnud kaheksa tundi või enamgi — su silmad säravad ja nahk kumab. Seda ei kutsuta ju asjata iluuneks!

5. Ajusid ragistades

Siin on üks hetk, mil oled ilusaim, ilma et seda tõenäoliselt ise teaksidki. Nimelt mõistatusi lahendades! Kui me mõne mõistatuse lahendame, täitub meie aju hea tuju hormooni dopamiiniga, mis paneb meid kõike paremas valguses nägema — ka oma välimust.

6. Olles peoloom

Kallite inimestega aega veetmine teeb meie jaoks enamat kui kalendri täitmine ja seltsiva mulje jätmine. Sõbrannadega kohvitades, lõunat süües või rannas peesitades tunned end alati naiselikuma ja ilusamana.

7. Pärast päikeseloojangut

Hetkel, mil päike on loojunud aga õues on veel valge, oled sa kõige kaunim. Roosakas kuma, mis taevast täidab, jätab ka su nahale kauni tooni, kaunitest varjudest ja kontuuridest rääkimata. Nii et miks mitte võtta ette romantiline jalutuskäik just sel hetkel?

Allikas: allwomenstalk