1. Lihtsad huuled
Mehed ei armasta meie erkroosasid või tumelillasid katsetusi, õrn huuleläige on neist enamiku jaoks juba piir. Pealegi, kui sina oleksid mees, kas sa tahaksid suudelda kärtspunaseid ja läikivaid huuli? Vaevalt!

2. Lõhn on olulisem kui soeng
Mehed armastavad juukseid, eriti kui need on lopsakad ja lendlevad. Kuid kas teadsid, et enamasti pole nende jaoks oluline mitte see, milline soeng sul on, vaid see, kuidas su juuksed lõhnavad? Investeeri viimistlusvahenditesse, mis jätavad juuksed pikaks ajaks mõnusaid lõhnapilvi levitama.

3. Lühikesed küüned
Pole ainsatki meest, kes armastaks pikki ja teravaid kulliküüsi. Nad hoiavad lihtsalt oma suu kinni, sest kardavad, et saavad muidu nende küüntega karistatud. Lühikesed küüned on õige valik, samuti tagasihoidlikud ja õrnroosad lakid.

4. Tagasihoidlikkus on seksikas
Ei mingit “markeriga” joonistatud kulmujoont või diskokuulina sädelevat lauvärvi, mehed armastavad õrna ja loomulikku meiki.

5. Loomulikkus
Pole vahet, kas jutt on juustest, küüntest või meigist, aga tõsiasi on, et mehed tahavad näha loomulikkust ja naturaalsust. See ei keela tumepruuniks värvitud juukseid ja Prantsuse maniküüri, kuid välistab keemiliste lokkide pahmaka, neoonrohelise lauvärvi ja pikad musta värvi küüned.

6. Seksikas suitsusilm
Suitsusilma meik on meeste lemmik, selles on midagi “hooletut” ja võrgutavat. Katseta julgelt, kuid ära liiale mine. Söekarva, hallid, pruunid ja pronksid toonid on siinkohal su parimad sõbrad.

7. Enesekindlus ennekõike!
Pole mingi uudis, et mehed armastavad enesekindlust. Mida sa ka ei teeks, tee seda kindlalt. Enesekindlale naisele on kõik lubatud, ka mõningad ilualased katsetused, mida mehed muidu nii väga ei armasta.

Allikas: allwomenstalk.com