1. Vaheta oma suvised värskendavad ja mahlaste lõhnadega pesugeelid kreemjate ja niisutavate vastu.

  2. Kui suvel unustasid vahel kreemitamise sootuks või tegid seda vaid pärast pikka rannapäeva, siis sügisel ja talvel tuleks oma keha kreemitada pea iga päev.

  3. Kehakoorija kasutamine on vajalik, sest nii ergutad vereringet ja vabaned surnud naharakkudest. Küll aga võiks sügiseks võtta kasutusele kehakoorija, mis sisaldab ka niisutavat õli.

  4. Aastaaegade vahetudes võid märgata, et ka su nahatüüp oleks justkui muutunud. Kui jahedamate ilmade tulles muutub su näonahk ketendavamaks või muul moel tundlikumaks, tuleks üle vaadata ka oma näohooldusvahendid ja teha vajalikud ümbervahetused.

  5. Sügisel tuleb küünte ja küünenahkade eest eriliselt hoolt kanda. Jahe tuul muudab küüned hapraks ja võib muuta küünenahad kuivaks ja ketendavaks. Kasuta näiteks igal õhtul enne magamaminekut küüntel niisutavat palsamit või õli.

  6. Kui sa pole eriline mütsisõber või on su pikad juuksed pidevalt mütsi alt väljas, peaks pähejäetav palsam kindlasti su igapäevasesse juuksehooldusrutiini kuuluma. See kaitseb juukseid karmimate ilmastikuolude eest ega lase neil tuhmuda ja liialt kuivaks muutuda.

  7. Kui suvel jäi kätekreem unarusse, siis sügisel peaks selle kasutamine olema sama loomulik ja sage kui kätepesu.