1. Ühtlane värv

Kattes kogu oma näo ühtlaselt tugeva jumestuskreemiga kaotad näolt igasuguse elu. Kindlasti rõhuta oma silmi, kulmusid ja huuli ja kanna põskedele puna ning näed kohe ärksam välja!

2. Vale peitekreem silmade all

Pole vahet, kas kreem on liiga tume või liiga hele — vale toon silmade all annab sulle väsinud ilme. Ja muidugi annab märku ka sellest, et sul pole meikimisest õrna aimugi. Vali meikimiseks alati päevavalgusega ruum ning kui ostad uue toote, vaata end enne välja minekut mitmest erinevast peeglist ja mitme erineva valguse käes.

3. Unustasid aluskreemi

Primerist kirjutasime lähemalt SIIN . Primer on silmameigi juures eriti oluline, kui kasutad tumedat silmapliiatsit ja tumedaid lauvärve, mis võivad muidu hakata pudisema ja vagudesse vajuma.

4. Puuderdad üle

Paksu puudrikihi all peidus olev nahk tundub elutu ja tuim ning näeb märksa vanem välja kui puhas ja sile nahk, seega soovitame pigem eelistada pigmendita puudrit, mis ei lase näol läikima hakata.

5. Unustad niisutava kreemi

Iialgi ei tohiks jumestuskreemi otse nahale kanda! Esmalt ikka korralik niisutav kreem, mis peab saama imenduda, ning alles siis jumestuskreem. Vastasel juhul näed sa välja kuivanud ja krimpsus.

6. Vale lauvärvitoon

Kui su nahk on külmema alatooniga, annavad pruunikad, pronksjad ja kuldsed lauvärvid sulle väsinud ja haiglase ilme. Sooja alatooniga nahal mõjuvad samamoodi hõbedased toonid.

7. Hallid toonid

Hallid toonid teevad kõik vanaks, hoolimata sellest, millist tüüpi ja millist värvi nahk on.