Need kaheksa omadust on meeste arvates lausa vastupandamatud:

1. Figuur: mehed mõtlevad naist vaadates kasvõi alateadlikult, et kas temaga sobiks lapsi saada või mitte. Laiad puusad ja kitsas talje on meeste jaoks erutav ja nad teavad, et sellise kehakujuga naine saaks sünnitamisega hakkama. Mees tahab, et naine näeks tervislik ja hea välja.

2. Naeratus: kellelegi ei meeldi morn ja tõsine naine. Kuid ainult naeratusest ei piisa. Halb hingeõhk ja kollased hambad on eemaletõukav. Sul ei pea olema miljonidollariline säravvalge naeratus, aga oma suuhügieeni eest tuleb hoolt kanda.

3. Näo sümmeetrilisus: mida vähem iseärasusi su näos on, seda parem. On tõestatud, et inimese aju suudab kiiremini vaadelda sümmeetrilist nägu kui seda, mis ei ole. Sinna ei saa muidugi kahjuks midagi parata.

4. Huuled: praegu kogub populaarsust huulte suurendamine täitesüstidega. Kuid mehed eelistavad loomulikke huuli, mida pole kunstlikult suurendatud. Keskmise suurusega huuled on parimad. Ära unusta punast huulepulka!

5. Silmad: mehed armastavad naisi, kellel on suured silmad. Ja sellel on huvitav põhjus: kui keegi on armunud ja ta vaatab oma kaaslast, siis pupillid suurenevad ja silmad tunduvad tavalisest rohkem pärani lahti olevat.

6. Kulmud: naised võivad arvata, et kulmud küll mehi ei huvita. Aga see ei ole tõsi. Ilusasti korda tehtud ja hoolitsetud kulmud tõmbavad mehe tähelepanu vahel isegi rohkem kui naise silmad.

7. Kehahoiak: “käi sirge seljaga“ — seda lauset ei öelda niisama. Sirge selg tähendab enesekindlust. Niisamuti nagu sina ei taha endale tössi meest, ei taha ka mees endale küürakat naist. Samuti annab sirge kõnnak juurde atraktiivsust.

8. Värv: ütle jah punasele kleidile! Mehed lihtsalt armastavad punast värvi ja ei ole midagi seksikamat kui naine, kellel on seljas imeliselt istuv punane kleidike. Ka must kleit on erutav. Kanna erksaid riideid ja ära karda teistest erineda.

Allikas: Brightside