Selleks, et rikas välja näha, ei pea kandma kalleid riideid. Seda saab teha palju lihtsamalt ja sa säästad hunnikutes raha. Need riideesemed ja muud ilunipid jätavad mulje, et sa oled väga rikas ja stiilne, ehkki tegelikkuses oled sa lihtsalt stiilne. Ja oledki inimesed ilusasti ära petnud!

Väike korralik käekott

Pisike naiselik käekott on aegumatu stiilielement. Neid leiab paljudest poodidest väga mõistliku hinnaga.

Valge ja must kleidike

Igal naisel peaks riidekapis olema üleni valge ja üleni must kleit. Need sobivad pea igale üritusele ja näevad alati šikid välja.

Spetsiaalselt sulle õmmeldud riided

Ükskõik mis — jakk või püksid, kui need on täpselt sinu kehakuju järgi õmmeldud, on tulemus suurepärane. Ehk oskad ise õmmelda või oskab seda keegi sinu tuttavatest?

Kaamlivärvi riided

Sellist värvi riided näevad alati kallid välja. Miski selles värvis lihtsalt tundub hinnaline.

Juuksesallid

Iga naine teab, et vahel on päev, kus juuksed ei tee sinuga üldse koostööd. Sellisel puhul aitab välja sall, mida elegantselt juustesse siduda.

Valge nööpidega sviiter

Vahet ei ole, kas sa kannad seda kinni nööbituna või lahtiselt, kui see on säravvalge ja istub kenasti su kehasse, näeb see kallis välja.

Kitsa ninaga kingad

Kui need on veel kontsakingad, siis rohkem polegi midagi öelda. Väga peen ja luksuslik.

Punased huuled

Punaste huultega naine on erutav ja stiilne. See värv sobib pea igale naisele ja muudab ükskõik missuguse riietuse säravaks.

Personaalsed ehted

Leia endale sobivad ehted, mis lausa karjuvad peale vaadates sinu nime. Need võiks sobida sinu iseloomuga. Korralikult valitud ehted, ka siis, kui need on tegelikult odavad, annavad igale riietusele nii palju juurde.

Allikas: The Chriselle Factor