On leitud, et selle vastu aitab valgendamine. Mujal maailmas on hakanud see levima, eriti noorte ja homoseksuaalide hulgas. Praegu on võimalik arenenud riikide apteekidest osta sama lihtsalt nii anaalpiirkonnavalgendajat kui ka kurgupastille.

Ka Botox on oma leviala laiendanud. Lisaks sellele, et nägu näeks välja justkui oleks see külmast võetud ja silmaalused meenutavad padjakesi, võib Botoxiga „ilusaks“ teha tagumiku — milleks ennast trennis vaevata. Lase teha paar mürgist süsti tselluliidist vaevatud piirkonda ja asi saab korda.

Kas see ongi uus ajajärk või on nooremal põlvkonnal kehast väga valed arusaamad? Tänu bikiinipiirkonna Brasiilia-vahatamisele on kehast üldse ja intiimsetest kohtadest saanud ilukultuslikud objektid. Kuldsetel 70ndatel hakkasid vabameelsemad naised oma alumist osa uurima käsipeegli abil. Praegu tuuakse aga plastika-kirurgile pornostaari pilt ja öeldakse: „Tehke mind palun selliseks!“

Näiteks autofoorumi internetilehekülgedel võib leida reklaami, mis kutsub „vaginaalset noorenduskuuri“ tegema. Kas sinu suured häbememokad on liiga suured, ebasümmeetrilised või pole lihtsalt piisavalt ilusad?

Vaginaalne plastiline operatsioon on saanud tavapäraseks. Mõne kuni mõnekümne tuhande krooni eest saad neid lasta korrigeerida, täita Botoxiga või päris teistsuguseks lõigata. Ole vaid valmis mõned päevad voodis lebama, jääkott jalge vahel. Võimalik on ka opretsioon, mille käigus tehakse häbememokkasid väiksemaks ning samas lõigatakse kliitor kergelt väljapoole — on siis tegu esteetilse murega või saamatu partneriga, kes ei leia seda üles.

On veel „uue süütuse“ operatsioon, mida nimetatakse hümenoplastiaks ehk neitsinaha uuendamiseks ja on rohkem levinud islamiusku naiste hulgas.

G-punkti täiustamine kogub samuti tuure. Soovi korral saad laiendada või tundlikumaks muuta oma kõige mõnusamat piirkonda, kui süstid sinna Hyaluronate-hapet või kollageeni. Tulemus? Pidev “valmisolek”, mis kestab 3-6 kuud.

Kui probleemiks on lõdvenenud vaagnapõhjalihased, siis saab seda edukalt laseropertaiooniga korrigeerida. Ehk teisisõnu — kui teadus suudab sinu väljapoole punnitava naba sissepoole panna, siis miks mitte teha ka genitaalidega nii, nagu soovi on!

Maailmas valitseb masu, aga hea on lasta suurendada oma rinnanibusid, taätoveerida uus huulejoon või korrigeerida ebatäiuslikke häbememokkasid. Hea uudis on seegi, et saad palgata endale opijärgseks perioodiks hoidja, kes hoolitseb su eest, tuues sulle ette kõike head ja paremat. Oled küll suurtes valudes, aga tänu suurendatud G-punktile suudad sa naeratada kõigest hoolimata.

Allikas: MC