1. Sa ei kasuta oma näol õli

Kui sul on juba niigi rasune näonahk, siis tekitab mõte õlist sinus kindlasti eelarvamusi. Kuid kas teadsid, et õli kasutamine näol võib näonaha enda rasueritust hoopis vähendada? On levinud müüt, et näoõlid tekitavad vistrikke. Looduslikud õlid on aga antibakteriaalsed, nii et nad pigem tapavad baktereid, kui tekitavad vistrikke. Nahale on iseäranis kasulikud teepuu- ja lavendliõli.

2. Sa tarbid liiga palju piimatooteid

Selgub, et klaasitäis piima võib su nahale ja tervisele hoopis kahjulikult mõjuda. Lehmapiim sisaldab hormoone, mis imenduvad verre - neil hormoonidel on androgeeniline mõju, mis võib naistel aknet tekitada. Piimatooted on ka põletikku tekitavad, mis tähendab, et need vaid suurendavad nahaprobleeme. Kui sind vaevavad vistrikud, proovi mõneks ajaks piimatoodete tarbimist vähendada.

3. Sa ei pese oma meigipintsleid

Puudripintsleid tuleb pesta vähemalt korra nädalas! Neid kiputakse pesema alles siis, kui sinna näib olevat kogunenud liiga palju puudrit, kuid neid peaks pesema igal nädalal ka siis, kui need tunduvad veel täitsa puhtad. Pintsleid võib pesta tavalise lahja sampooniga ja pärast tuleks need kindlasti õhu kätte kuivama jätta.

4. Sa jood vett, mitte ei söö seda

Kõlab imelikult, mis? Oled lõputult kuulnud, et vett tuleks juua päevas lausa mitu klaasitäit, kuid tegelikult läheb vesi siis lihtsalt mööda ühte teed jälle välja. Püüa süüa toite, mis sisaldavad palju vett, näiteks arbuusi. Vesi imendub nahka toidu kaudu paremini kui joogi kaudu, sest toidus on ka hulk teisi toitaineid, mis koos veega verre imenduma hakkavad.

5. Sa ei puhasta oma telefoni

Kas oled tähele pannud, et ühel näopoolel tekib punnikesi tihemini kui teisel? Asi võib olla sinu telefonis! Mobiiltelefon, eriti suur puutetundliku ekraaniga variant, koguvad pidevalt su kätelt mustust ning seda tihti põse vastu surudes kandub mustus üle su näole. Nii et käi igal õhtul lapikesega telefon üle.

Allikas: totalbeauty.com