Kahvatu jume
Sul on õrn ja hele portselanjume, mis ei taha ka suvel eriti päevituda? Enne kui hakkad seda kiruma ja unistavalt ohkama, et tahaksid olla “kuldne” rannajumalanna, mõtle klassikalistele kaunitaridele nagu Nicole Kidman, Dita von Teese, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe… Kas nemad oleksid nii kaunid, kui nad oleksid pruuniks grillitud? Vaevalt küll. Kahvatud naised on kaunid, nad võivad endale lubada veidi dramaatilisemat meiki ja tead mis? Nad ei lähe nii ruttu kortsu kui need, kes end igal suvel päikese käes praevad.

Tedretähnid
Esiteks on need pigem erand kui reegel ning juba see teeb su eriliseks. Ära kuhja näole meiki, et neid varjata, vaid kanna oma tedretähne uhkusega, nagu seda tegi Pipi Pikksukk. Need kingivad sulle süütu ja armsa välimuse, mis on muide täiesti vastupandamatu! 

Väikesed rinnad
Kas me peame üldse sinna laskuma? Väikeste rindadega pääsed seljavaludest, halvasti istuvatest riietest, suurte tissidega naise/kolleegi/klassikaaslase mainest ja võid alati kindel olla, et leiad endale sobivaid rinnahoidjaid. Saad kanda paljastavaid riideid, ilma ei mõjuksid kohe odavalt.
Loe: Seitse põhjust armastada oma väikeseid rindu

Suured rinnad
Unusta eelmine punkt. Kui sul on suured rinnad, peaksid ka neid hindama ja armastama. Need on naiselikud ja peaksid neid uhkusega kandma, kui raske sul ka poleks vahel hästiistuvat kleiti või rinnahoidjat leida. 

Lokkis juuksed
Lõpeta kohe oma kiharate piinamine tuliste sirgendajatega. Kas tead, kui palju vaeva näevad tuhanded naised, et saavutada selliseid lokke, nagu on sinul? Kas tead, et lugematu arv mehi on tunnistanud, et lokid on seksikamad kui sirgeks triigitud salgud? Kas oled näinud sarja “Seks ja Linn”? Kanna oma lokke uhkusega, kuid ära lase neil liiga kräsuks minna.
Loe: FOTOD: Seitse parimat lõikust lokkis juustele

Paksud kulmud
Sul on absoluutselt kõrini kulmude pidevast kitkumisest ja kirud maa alla hetke, mil pärisid oma isa kulmud? Heida pilk maailma iluikoonidele nagu näiteks Audrey Hepburn. Vaata modelle ajakirjades. Kas keegi neist kannab ülikitsast kulmujoont, mis justkui pliiatsiga veetud? Ammu on hinnas n-ö “loomulik kulm”, nii et kõige rumalam asi, mida teha, on oma kulmud olematuks kitkuda. Kitku ära vaid üelliigsed n-ö kursilt kõrvale kaldunud karvakesed ja ole tänulik, et sulle on antud loomulikult tihedad kulmud, mitte õhukesed ja hõredad karvad, mida tuleb pliiatsi ja kulmupuudriga turgutada ja esile tuua.

Prillid 
Miks kõik nii hullult läätsede järele kibelevad? Kui sa pole just sportlane, võid vabalt ka ainult prille kanda. Kui leiad täpselt sulle sobivad raamid, on prillid justkui aksessuaarid, mis sind alati kaunistavad. MIs kõige parem - sa ei pea õhtuti unise peaga läätsi silmast võtma hakkama ja mis veel läätsedesse puutub... Prille on palju raskem ära kaotada!

Lühike kasv
"Miks ma ometi ei oleks võinud 170 sentimeetrit täis kasvada ja modellindust proovida?" ohkavad tuhanded Eesti tüdrukud, sest eestlannade keskmine pikkus on teatavasti 163-164 sentimeetrit. Eks ikka selle pärast, et lühikesed tüdrukud on armsamad ning ei pea kunagi kartma, et uhkeid kontsi kandes oma mehest pikemaks sirguvad. Pealegi, meestele meeldib, kui naine on neist oluliselt lühem. Nad tunnevad end siis justkui kaitsjana.

Pikk kasv
Oled peaaegu kõigist sõbrannadest pikem ja sul on raske leida meest, kes ei ulatuks sulle vaid ninani? Sa ei saa kanda kõrgeid kontsi, sest mõjuksid siis lihtsalt naeruväärsena? Esiteks, kui sul on ka kena näolapp, ihaldatakse sind modelliks ning kogud palju uusi kogemusi. Saad kanda paljusid trendikaid riideid samamoodi, nagu seda teevad modellid lavadel ja ajakirjades, kartmata, et lühikese kere juures mõjub miski veidi tobedana.

Laiad puusad
Keegi ei tea, mis juhtus, kuid laiad puused olid kunagi absoluutne naiselikkuse ja viljakuse sümbol, mida kanti uhkusega. "Kondisemad" naised kandsid spetsiaalseid alusrõivaid, mis tekitaisd illusiooni laiematest puusadest. Võta eeskuju kasvõi Kim Kardashianist ning ära peida oma puusi ja tuharaid. Vastupidi, eputa nendega!

Allikas: allwomenstalk.com