Ka kõige paremad näokreemid ei asenda sinu õnnetundest kogu nägu särama panevat jumet, kuid kui su näonahal on siiski probleeme, millega sa ise hakkama ei saa, siis tuleb sulle appi DeSheli esimene näo hooldamiseks mõeldud komplekt “Diamond Tresures Face”, mis on tõeline läbimurre kosmeetika valdkonnas. Sarja tooted sisaldavad nii Surnumere mineraale kui ka teisi looduslikke koostisosi: taimseid ekstrakte, looduslikke õlisid ja innovatiivseid komponente, mis noorendavad nahka rakkude tasandil. Nad mõjuvad hetkega, taastades naha sileduse, tervise ja loomuliku ilu. Lõpptulemuseks on siidine, pinguldatud ja toniseeritud nahk.

Komponendid on erilised

FYTOTIGH-kompleks koosneb neljast erinevast tüviraku liigist: õuna, alpiroosi, viinamarja ja argaania tüvirakkudest, peptiidist Anti Age Hondecare ning briljandi mikropuudrist, täpsemalt teemandipulbrist või teemanditolmust, mis omab tohutut elujõudu ja see mõjub nagu naha erivajaduste jaoks täielikult sobiv ehituselement. Naha pinguldamiseks mõeldud protseduurid on orienteeritud nahatoonuse parandamiseks, kollageeni- ja elastiinisünteesi tugevdamiseks, pikaajaliseks niisutamiseks ning nahapinna siledamaks muutmiseks; tselluliidivastane programm eeldab aktiivsete komponentide viimist naha sisse, rasvhapete lõhustamist ja väljutamist rakkude vahel olevasse ruumi ning tootes olevad aktiivsed koostisosad parandavad vereringet, mis aitab saavutada suurepäraseid tulemusi. Uuringud on näidanud, et kolmekuuline kreemide kasutamine tugevdab pärisnahka 11%, parandab naha elastsust 60% ning suurendab naha siledust 52%.

Asja teeb paremaks aparaadikosmeetika


Lisaks täielikule pühendusele ning looduslikele toodetele pakub DeSheli ka aparaadikosmeetikat, mis on täpne, kiire ja efektiivne. Aparaadikosmeetika on tõestanud: innovatiivse tehnoloogia abiga on mitmed kosmeetilised probleemid väga lihtsasti välditavad. DeSheli pakub aparaatide sarja, mis on mõeldud kosmetoloogiliste nüansside korrigeerimiseks kodustes tingimustes. Parima tulemuse saavutamiseks soovitatakse teatud DeSheli tooteid kasutada koos spetsiaalsete massaažiseadmetega.

Valguslainete mõjul noorendab seade naharakke, kiirendab ainevahetust ja parandab verevarustust, samuti ühtlustab nahatooni. Aparaat „Twinrey“ on mõeldud näonaha hooldamiseks ja noorendamiseks. Regulaarsed kodused näo hooldamise protseduurid koos massaažiaparaadiga “Twinrey” aitavad võidelda vanusest tingitud naha probleemidega. Selle mõju aitab: kosmeetilisetest vahenditest pärit toitainetel tungida sügavale rakkude sisse, niisutada ja puhastada nahka, siluda kortse, tõsta toonust ja taastada nöoovaali, eemaldada turseid, ühtlustada tooni ning eemaldada tumedad ringid silmade alt.

Teil on suurepärane võimalus tutvuda Desheli kosmeetikaga tasuta näohoolduse protseduuri ajal meie ilusalongis. Aja broneerimiseks tuleb registreeruda meie kodulehel www.desheli.ee või helistada telefonil 6 622 601.

Jaga
Kommentaarid