Reeglina meestele ei meeldi ülemeigitud naised. Naine peab oskama ennast meikida nii, et näeb kenam välja, aga ta ei tunduks ülemeigituna. Kindlasti võiks olla valentinimeigis romantilisi jooni.

1. Alusta näopõhjast. Meigipõhi on kõige olulisem, saavutamaks ilusat ja veatut meiki. Esimesena pane alla meigialuskreem vastavalt oma näonahatüübile. Meigialuskreemi puhul võiks valentinipäevameigi puhul jääda nägu läbipaistev ja ingellikult kumav. Meigialuskreem peaks olema luminous-efektiga.

2. Kui näonahk vähegi kannatab, kasuta kergeid jumestukreeme, CC- ja BB-kreeme. Oluline on loomulik ilu: kasuta tooteid, mis rõhutavad looduse antud ilu.

3. Peale seda anna näole modellerimispuudritega ruumilisust ja kasuta säravaid luminous-puudreid põsesarna tõstmiseks. Selleks, et pehmendada näomodellerimist ja põsesarna tõstmist, lisa näole roosat kumavat põseruuži. Võiks olla külmroosa, pärlmutrilise läikega. See tõstab silmadevärvi, toob silmad välja ja jällegi annab värskust näkku.

4. Värvi ripsmed ja võimalusel kleebi ripsmeribad või tutikud, et tõsta esile silmad.

5. Kindlasti võiks valentinimeigil olla romantiline lainerijoon. Soovitatav on teha poolik lainerijoon üles ja alla ning anda geišalikku moodsat joont.

6. Värvi kulmud, aga mitte liiga tumedalt. Pigem nii, et raamiksid nägu. Vaata oma loomulikku juuksejuurevärvi, see on õige värv kulmudeks. Enam pole moes tugevad tumedad dramaatilised kulmud, vaid pigem kerged ja loomulikud.

7. Lõpetuseks soovitan värvida huuled klaasjaks, läbikumavaks. Võib anda kerget roosakat tooni või siis beežikat, aga üldmulje võiks jääda loomulik ja jällegi ingellik. Kui see üldse ei meeldi, siis klassikaline punane huulepulk on alati omal kohal.

8. Kelmikust võid lisada kuldse laineriga. 2020. aastal on jälle moes kuldne lainer! Kuldse laineriga võid meiki tõsta laugude vahel või hoopiski alumiste ripsmete juurde tõmmata kuldse joone.

Toredat armunutepäeva!