Väikestest kortsudest hoolimata näeb Hollywoodi näitlejanna väga hea välja ja ta jagab allikas Who What Wear üht väga olulist reeglit, mida ta üritab ise igapäevaselt järgida ning mis on tema meelest üldse kõige parem nõuanne, mis talle kunagi antud on.

Ja reegel iseenesest on lihtne ja loogiline — proovi juua iga päev vähemalt kaks liitrit vett ning magada vähemalt kaheksa tundi.

“Ma näen oma näost kohe ära, kas ma olen öösel piisavalt maganud või eelmisel päeval korralikult vett joonud,” räägib Watts.

Ta kinnitab, et kui ta ei joo piisavalt vett ega maga kaheksat tundi, siis mõjub see nahale halvasti ning seda on tõesti kohe näha.

Samuti on näitleja meelest oluline püüda käia regulaarselt endale sobivas näohoolduses, võtta iga päev korralikult meik maha ning samuti kanda näos iga päev päikesekaitsekreemi.

Näitlejanna sõnul ei näe ta sugugi iga päev tundide viisi vaeva, et ennast korda teha ja sättida ning eelistab pigem “viie minuti lähenemist”. Igapäevaselt hoolitseb Watts ainult oma kulmude eest, kasutades siis kulmupliiatsit või kulmupuudrit.

Allikad: Daily Mail, Who What Wear