Staari jahmatav valge Dolce & Gabbana smoking demonstreeris ta kehakumerusi ning sundis koguni peaministriprouat Cherie Blairi paljastava uue trendi üle nalja viskama.

Pärast lahkuminekut abikaasat Jim Threapletonist on Kate end vormi ajanud, leidnud uue mehe ja kandideerib Kuldgloobusele.

Jennifer Lopez rabavalt sügava sisselõikega Versace kleidis




“Irise” Londonis toimunud tähesäralisel esilinastusel oli ta järjekordne naissoost kuulsus, kes loobus rinnahoidjast kitsaste teibiribade kasuks. See oli just Jennifer Lopez, kes tutvustas maailmale tupee-teipi, kandes möödunud aastal Oscarite jagamisel keha paljastavat troopilise mustriga Versace kleiti. Lauljanna kleit paljastas ta rinnaväljalõike nabani ning oli kavandatud spetsiaalselt rinnahoidjata kandmiseks.

Lopez oli külgedelt kindlalt kinni plaasterdatud, et midagi soovimatut kohalt ära ei nihkuks. Nüüdseks on läbipaistvast kahepoolsest teibist saanud kõigi moeloojate hädavajalik abivahend. See tähendab seda, et sügava sisselõike ning palja seljaga ning koguni nabani ulatuva dekolteega kleite on võimalik kanda turvaliselt, kartmata soovimatuid paljastusi. Ja see võib ka näidata teie büsti suuremana – täpselt nagu Wonderbra.

Vürtsikas… Victoria Beckham

Victoria Beckhami büst paistab olevat viimastel kuudel tugevalt kasvanud, andes alust spekulatsioonideks, et ta on noa all käinud, mida šikk Spice ise kategooriliselt eitab. Ta väidab, et see on rinda toetava “tissiteibi” teene, mis väidetavalt on ta büsti seksikalt paisutanud. Te vaid vaadake ...




Staarid, sealhulgas Kylie Minogue ja Hear’Say Kym Marsh on viimasel ajal näidanud tavalisest rohkem liha, kandes kõhuni väljalõikega kleite, mis ei jäta kuigi palju fantaasia kanda. Teised, näiteks Corrie Tracy Shaw, “EastEndersi” staar Jessie Wallace ja glamuurne tulevane ema Liz Hurley on kõik astunud tupee-teibi usku, mis pakub suurepärast alternatiivi tegevusvabadust piiravale rinnahoidjale.













See tähendab seda, et nende riided võivad muutuda vürtsikamateks, seksikamateks ja senisest paljastavamateks – mis on täpselt see, mida tähelepanu ihkavad staarid vajavad.Aga miks jätta see lõbu vaid rikastele ja kuulsatele?

Kuigi Eestis seda teipi veel müügil pole, pea ta siis tulla ei või? Vaadake ka välismaal käies vahel pesupoes ringi.

Kui te olete huvitatud oma büsti demonstreerimisest, järgige allpool ära toodud nõuandeid:

· Te ei pea kulutama tervet varandust, et hankida endale staaride armastatud napp Versace kleit. Kui teil on rull teipi ning sobiv kleit, võite saavutada julge seksika välimuse ning staarilikkuse.

· Enne teibirulli haaramist kasutage rinna viimistlemiseks koorivat kreemi. Kasutage head kehakreemi, et anda rinnale tervisest õhkav läige ning kandke siis suure pintsliga peale pruun puuder.

· Kasutage Victoria Beckhami nippi. Ta kasutab teipi nii turvalisuse tagamiseks kui büsti tõstmiseks.

· Võtke 15 sentimeetrit teipi, hoidke üks rind paigal ning kinnitage teip sirge joonena, alustades paar sentimeetit ülaltpoolt korvi kuni paari sentimeetrini allapoole korvi. Tehke sama teise rinnaga. Võimalik, et te peate peegli ees veidi harjutama, aga tulemus on seda väärt.

· Enne teibi maha koorimist, määrige sellele vaseliini, et punaseid plekke vältida.

· Kui teid on õnnistatud suure rinnaga, vältige nappe kleite ning eelistage kostüümijakke - nagu Kate Winslet. Selliselt saadud tulemus on seksikas ja stiilne. Ta Dolce & Gabbana jakk ei mahu enamuse inimeste eelarvesse, aga te võite hankida odavama versiooni.