1. Üks parktiline crossbody-stiilis käekott

“Multifunktsionaalsus on iga 30. eluaastates naise supervõime,” selgitab Michelle. Seetõttu on crossbody-stiilis kott väga praktiline ja samas stiilne aksessuaar, millega igapäevaselt punktist A punkti B joosta ning see hilistel õhtutundidel oma lemmikkäekotiga kombineerida.

2. Siidsall

See toimib kui kaelasall, aga ka peapael või hoopis käekoti kaunistus. Kuidas iganes sa seda stiliseerid (ja millise lõbusa mustri kasuks otsustad), siidsall on miski, mida saad igale poole siduda ja see sobib peaaegu iga riietusega. Michelle soovitab siduda sall ümber kaela või kaks korda ümber randme, et endast kaasaegne, aga elegantne mulje jätta.

3. Puhtad valged ketsid

“30ndad õpetavad sulle, et vahel tuleb valida mugavus, et olla stiilne, mistõttu on valged ketsid kõige mitmekülgsemad jalavarjud su kapis. See on lihtne viis, kuidas näha lihtsa vaevaga šikk välja,” väidab Michelle.

4. Kaunis kaelaehe

Vali kas kauni ripatsiga kaelakett või hoopis mitu erineva paksusega kuldketti ning investeeri parem kohe millessegi, mida saad veel aastakümneid kanda.

5. Paar uhkeid kõrvarõngaid

Erinevalt populaarsest arvamusest ei sobi suured rõngakujulised kõrvarõngad kõigile, mistõttu vali neid ostes midagi, mis sobib su näokujuga ja ära karda eksperimenteerida ka erinevate kujudega, näiteks ovaalsete või tilgakujuliste kõrvarõngastega.

6. Sinu lemmikud disainer-päikeseprillid

Nüüdseks oled vast piisavalt vana, et sa ei istuks igal suvel katki mitut paari päikeseprille või ei kriimustaks neid käekotis võtmetega ära? Seega, unusta need odavad supermarketi päikeseprillid ja kingi endale midagi uhkemat ja stiilsemat. Need tõstavad su enesekindluse taevasse ja see on just miski, mida üks 30ndates naine vajab.

Allikas: Purewow