Vali õiged kingad ja aksessuaarid

Kõige lihtsam viis endale pikkust lisada, on kanda kõrgeid kontsi. Ka sinu kingade värv on väga oluline: neutraalse tooniga jalanõud muudavad su jalad pikemaks, aga musta värvi kingad (eriti kõrgele ulatuvad rihmikud) teevad jalgu visuaalselt lühemaks.

Kui oled lühike, loobu ka choker-stiilis kaelaehetest, mis muudavad kaela paksemaks ja kogu keha jässakaks

Kingad: Christian Louboutin, €625

Ole triipudega ettevaatlik

Kui sa soovid sihvakam välja näha, tasuks väga hästi läbi mõelda, kuidas sa triibulisi riideid kannad. Horisontaalsed triibud muudavad sind paksemaks ning näiteks kombineerides omavahel triibulise särgi ja põlvedeni ulatuva sama mustiga seeliku, muutud kohe visuaalselt lühemaks. Kui paned kokku aga triibulise topi koos ühetoonilise pihani ulatuva seelikuga, paistad pikem. Soovid kindla peale minna? Eelista hoopis vertikaalseid triipe.

Boohoo triibuline top, 16.22€

Vali teksapüksid ja käekotid vastavalt oma pikkusele

Kui oled lühem ja kannad ka poolpikki teksaseid, siis need muudavad sind veel pisemaks. Kombineeri neid siis hoopis kõrgete kontsadega ja pista pluus püksivärvli vahele. Ka kõrge pihaga teksad või hoopis vertikaalse triibuga püksid muudavad sind visuaalselt pikemaks.

Pööra tähelepanu ka oma käekotile. Parim valik pisikestele naistele on väike käekott. Suur käekott muudab vaatepildi veel jässakamaks.

Käekott, 27.99€

Proovi Palazzo-stiilis laiu pükse

Palazzo püksid sobivad väga hästi kontsade või platvorm kingadega, sest muudavad su jalad pikemaks ja kogu su välimuse sihvakamaks. Eelista ühevärvilisi ja lihtsaid toone. Lühike nabapluus koos kõrge värvliga pükstega on moekas veel mitu hooaega. Kui eelistad kanda neid hoopis kampsuni või mõne lendleva pluusiga, võta appi peenike vöö.

Püksid: Adam Lippes, 352€

Ära peida pliiatsseelikut

Pliiatsseelikud on suurepärased: nad muudavad su nii saledamaks kui ka pikemaks. Kui sul pole lühikest toppi, siis valge särk või pluus sobib ka väga hästi. Pane aga tähele, et sa pistaksid selle seeliku sisse, sest vastasel juhul kaotab pliiatsseelik oma keha kaunimaks vormivad omadused.

Seelik, 27.03€

Kanna särkkleite õigesti

Särkkleidid on ägedad ja sobivad pea iga figuuriga, aga lühikesed tüdrukud peavad oskama neid õigesti kanda, sest vastasel juhul lisavad nad sulle visuaalselt mitu kilo. Seda on lihtne teha: lisa lihtsalt vöö ja keera varrukad üles. Ideaalne varruka pikkus peaks olema 3/4. Vali ka ühevärvilised kleidid.

Kleit: EQUIPMENT, 405€

Allikas: BrightSide