Üha enam ei loe naise vanus, vaid naise enda soovid ja stiil. Pole vanusepiiranguid, peaasi on välja kanda ning enda kaunistamine. Populaarsust koguvad ka stiili- ja rollimeigid, muutumise vabadus.

Siit leiad Kätlin Rohilaid-Aljaste soovitatud 20 meigitrendi, mis on Milanos ja Pariisis eriti trendikad. “Need liiguvad meie suunas ja juba näeb mõnel julgemalt kaunitaril ka Tallinnas,” kommenteerib ta.

1. Jätkuvalt kõik highlighter’id ja illuminater’id põsesarnadel. Need tõepoolest teevad näokuju paremaks ja annavad värskust. Võib kasutada julgemaid, kuid ka tagasihoidlikumaid.

2. Moes on ka tõeliselt värvilised lainerid silmadele. Sinised, lillad, rohelised, kollased! Vali endale meelepärane värv. Või värvi iga päev uue värviga.

3. Pastelsed värvilised lainerid silmadel. Mõnusad mahedad sinised, rohelised, roosad.

4. Värviliste lainerite kasutamine silma all, limaskestal. Kui sinu silma muudab ilusamaks alumine lainer, siis nüüd lase käia.

5. Kahe lainerijoone joonistamine silmadele. Üks klassikaliselt ripsmete äärde, teine kõrgemale, kus on silmalau lohk. Stiilselt seda teha on väga raske, peab olema head tooted ja vilunud käsi.

6. Kuldsed silmad, lainer, lauvärv. Kollane kuld, särav kui päike!

7. Erinevad läikivad lauvärvid. Glamuursed, edevad silmad.

8. Rebasesilmad — see on järjest enam populaarsust koguv uus stiil ja silma värvimistehnika. Erineb suitsusilmast tehniliste joonte poolest. Kasutama peab kolme värvi. Võib kasutada matte või säravaid, kuidas tuju on. Tõstab visuaalselt silma, eriti hea alla vajunud silmalaugude puhul, sest teeb silma ilusamaks ja näo nooremaks.

9. Erinevate loomamustritega silmad. Tiigri, leopardi ja maomustrid on eriti moodsad.

10. Neoonvärvid meigis, silmadel, huultel. Rohelised, kollased värvid silmalaugudele ja neoon ripsmetušš.

11. Erkroosad huuled, neoonroosad huuled.

12. Kõik mahlased ja puuviljalised huuleläiked.

13. Vesivärviefektiga meik, malbe hajutatud, haldjalik.

14. Kivikeste kleepimine silmalaugudele ja mujale näole.

15. UV kosmeetika kasutamine ööklubides. Mängi erinevate värvidega ja muuda end nähtavaks.