Vöö peale!

Kui sinu kapis leidub kleidikesi või pluusikesi, mis enam figuuri ei jälgi, ei ole mõtet neid kõrvale heita. Selle asemel otsi kapist välja vööd, mis on taas moepilti kerkinud ja anna nendega vanadele lemmikutele uus välimus.

Mustrid kapist välja!

Mustrid on moepildis tagasi ja seda tugevamalt kui kunagi varem. Kui sinu kapisügavustes leidub mõni pilkupüüdev print, mummumuster või triibud, siis ole julge neid kandma. Mustrid on kuldaväärt välimusevärskendajad, sest nendega mängides muutub ka kõige igavam riietus lõbusamaks.

Haara aksessuaaride järele

Neil hetkedel, kui seisad peegli ees ja tundub, et nüüd tahaks kõik riided siiski ära vahetada, siis enne kui seda teed, siruta käsi oma ehtekarbi järele.

Paar silmapaistvaid kõrvarõngaid või eriline kaelakee võib kogu outfiti hetkega muuta! Samamoodi on väärt abilisteks erinevad siidisallid või lipsukesed. Neid võiksid endale lausa mitmeid varuda, sest kaunilt kaela seotud siidisall või kraele kinnitatud lipsuke, teeb välimuse hetkega uudsemaks.

Julgemad valikud

Kui must kleit tundub liiga igav või teksapüksid liiga tavalised, siis võimalus neile kahele otsekohe sära ja särtsu juurde anda, on sobitada juurde ekstravagantsemad kingad.

Kui siiani oled klassikalise musta kleidi juurde valinud sama tooni kingad, siis nüüd vaata oma jalatsiriiulilt uue pilguga — kuidas võiks sobida sama kleidi juurde hoopis roosa või kollane kingapaar? Usu, tulemus rabab nii sind kui teisi!

Allikas: allwomenstalk.com