Traditsiooniliselt toimub moedisaineritekonkurss Supernoova kahes võistluskategoorias — nooremas ja vanemas. Mõlemas kategoorias toimub eelvoor, mille käigus valitakse eelnevalt esitatud anonüümsete kavandite alusel välja mõlemast vanuserühmast kümme finalisti mõlemasse.

Osavõtutingimuseks vanemale kategooriale on 7.maiks 2005 omandatud keskharidus. Oodatud on kõik professionaalsed moedisainerid, tudengid, amatöörid, ülikooli lõpetanud, vabakutselised ja teised üle 20 — aastased põhiharidusega isikud.

Noorema grupi konkurentsis saavad kaasa lüüa kõik 7. mai 2005 seisuga keskharidust omandavad isikud st. need, kes on omandanud põhihariduse ja hetkel õpivad keskharidusasutuses.

Supernoova on läbi aegade olnud mitmete noorte moekunstnike hüppelaud ning andnud rohelise tule mitmete noorte ja andekate rahvusvahelisele karjäärile. Nii on eelmise aasta noorema kategooria võitja Kris Lemsalu märkinud, et Supernoova võidust tulnud tunnustus ja usaldus on talle toonud rohkesti tööpakkumisi, eritellimusi ja projekte ning avardanud tulevikuvõimalusi.

Supernoovale pürgivate rõivakunstnike kahte kavandit lõppvõistlusele planeeritavast kollektsioonist oodatakse 10. märtsi keskpäevani järgneval aadressil:

OÜ Urbancorp/Supernoova
Harju tänav 6
II korrus
10130
Tallinn

Lisainformatsiooni saab telefonidel 6 310 580 või 56 256 666, 56 904 483

meiliaadressil: supernoova@orgcom.ee ja õige pea ka aadressidelt www.supernoova.ee ja www.vibe.ee.