Traditsiooniliselt toimub moedisaineritekonkurss Supernoova kahes võistluskategoorias — nooremas ja vanemas. Mõlemas kategoorias toimub eelvoor, mille käigus rahvusvaheline zhürii valib eelnevalt esitatud anonüümsete kavandite alusel välja mõlemast vanuserühmast kümme finalisti mõlemasse.

Osavõtutingimuseks vanemale kategooriale on mai kuuks 2006 omandatud keskharidus. Oodatud on kõik professionaalsed moedisainerid, tudengid, amatöörid, ülikooli lõpetanud, vabakutselised ja teised üle 20 — aastased põhiharidusega isikud.

Noorema grupi konkurentsis saavad kaasa lüüa kõik mai kuu 2006 seisuga keskharidust omandavad isikud st. need, kes on omandanud põhihariduse ja hetkel õpivad keskharidusasutuses.

Supernoova on läbi aegade olnud mitmete noorte moekunstnike hüppelaud ning andnud rohelise tule mitmete noorte ja andekate rahvusvahelisele karjäärile. Nii on 2004 aasta noorema kategooria võitja Kris Lemsalu märkinud, et Supernoova võidust tulnud tunnustus ja usaldus on talle toonud rohkesti tööpakkumisi, eritellimusi ja projekte ning avardanud tulevikuvõimalusi.

Supernoovale pürgivate rõivakunstnike kahte kavandit lõppvõistlusele planeeritavast kollektsioonist oodatakse 16. Märtsiks kell 12.00 järgneval aadressil:

OÜ Urbancorp/Supernoova Harju tänav 6 II korrus 10130 Tallinn

Täpsemad SuperNoova 2006 võistluse tingimused on leitavad: www.orgcom.ee/materjalid/SuperNoova_2006_reglement