Kuna SuperNooval on kummaski kategoorias ainult üks peaauhind, aga häid ja väga häid disainereid märksa rohkem, valitses enne zhürii otsuse välja kuulutamist publiku seas paras hipodroomi meeleolu:"Kellele Sina panuse tegid?"


Publikupreemia võitis ülekaalukalt
Aldo Järvsoo
, talle järgnes ametliku zhürii lemmik, kahe aasta taguse SuperNoova laureaat
Jaanus Orgusaar
, kelle kohta võiks öelda, et esines tuntud headuses.

Aga positiivseid üllatusi ja lihtsalt häid kollektsioone oli sel õhtul Vene Draamateatri laval märksa rohkem kui need kaks. Kahjuks jäid näiteks Riina Põldroosi imeõhukesed kleidid kaamerasilma jaoks tabamatuks, nagu ka saalis valitsenud emotsioonid, nii et kes ilma jäi... see jäigi ilma ja teha pole muud, kui püüdlikult FTV poole kiigata... millalgi peaks SuperNoovat rahvusvaheliselt moekanalilt ka laiadele rahvahulkadele näidatama.


SuperNoova suutis taaskord tõestada, et Eesti moekunst elab täisverelist elu, mitte ei hingitse, nagu see neil hetkedel tunduma kipub, kui jälle midagi selga pole selga panna.


Noorema kategooria võitja-au kuulus Leelole,
kellele sekundeeris jõuliselt
Kris Lemsalu:

Leelo

Vanem kategooria:
Jaanus Orgusaar


Küsisin eelmise aastase SuperNoova võitjalt
Tanel Veenrelt
, kuidas talle seekordne üritus kõrvaltvaatajana tundus:


Tegelikult kogunesime me ju sinna mitte punktidejagamist vaatama, vaid ikka eelkõige head moodi nautima. Ja selles mõttes ei pidanud pettuma.

Vanemas kategoorias õitsesid minu jaoks Aldo, Jaanus, Riina, Karolin ja Vassilissa.


Noorem kategooria hämmastas endiselt sellega, et inimesed on arad ja kommertslikud. Ei ole pöörast ja pillavat loojanatuuri kusagil näha. Kris Lemsalu vastas kõige enam minu ideaalile mittekalkuleerivast ja hullust loojast.


Punktidejagamine oli veidi kurb, sest arvan, et Aldo oleks võinud selle võidu ometi saada. Eriti kui tal nõnda hea kollektsioon oli (sai muide veerandi publikuhäältest - 101 ja Janui sai 36). Aga matemaatika ja mood ei ole sõbrad niikuinii ja töö kvaliteeti see ju ei muuda. Õnneks.