Hoidu seitlist, mis on keset pead

Aja pigem seitlit natukene sassi. Kui sul on mõlemal pool pead ühepalju juukseid, on see vaatepilt üpris hõre. Kui sa sätid seitlit keset pead teistmoodi, saad sa üpris lihtsalt jätta mulje, et sul on peas rohkem juukseid.

Kasuta juuksepikendusi

Juuksepikendused on saanud endale küll halva maine, kuid kui su juuksed kasvavad väga aeglaselt ja sa oled juuksuri juures saanud endale soovimatult lühikese soengu, saad kvaliteetseid pikendusi kasutades ennast uuesti enesekindlana tunda.

Kasuta erinevaid šampoone

Eksperdid soovitavad naistel kasutada erinevaid šampoone, sest kui sa kasutad ainult ühte, lähevad su juuksed lõpuks peadligi ja tulemus ei ole enam üldse nii ilus. Kui sa kasutad erinevaid šampoone, on palju suurem tõenäosus, et su juuksed näevad paksud ja säravad välja.

Lõika juuksed ühepikkuseks

Ehkki paljudele naistele meeldib soeng, kus juuksed on järku lõigatud, siis see soeng jätab mulje õhukestest juustest. Et seda vältida, lõika juuksed ühepikkuseks ja need näevad palju paksemad välja.

Alusta juuste kammimist kõige alt

See on väga levinud viga, mida naised teevad - nad alustavad oma juuste kammimist pealaest. Kuid see lõhub juukseid, mistõttu need katkevad ja lõpuks näevad väga õhukesed välja. Kammi oma juukseid ettevaatlikult, alustades kõige alt ja liikudes vaikselt ülespoole.

Katseta erinevaid juuksevärve

Näiteks heleblond värv jätab mulje õhukestest juustest. Brünett juuksevärv aga tekitab mulje, et juuksed on särava läikega ja paksud. Kui sa oled õhukeste juustega naturaalne blond, siis proovi lisada oma soengusse natuke tumedamaid toone.

Allikas: Woman