Saada oma suvine jutuke aadressile sahtel@delfi.ee. Lisa kindlasti nimi ja telefoninumber. Lood avaldame kas päris- või varjunimega.

Silmapaistvamad lood avaldame Delfi Naistekas.

Jaga meiega suve ja võid võita mõnusa Maybelline´i meigikomplekti!

MAYBELLINE NEW YORK # 1 MAKE-UP BRÄND EESTIS kingib iga nädal ühele osalejale kotikese ilutoodetega.

Sellelaastal Eestis peaaegu iga kolmas müüdud ripsmetušš oli Maybelline`i ripsmetušš*. Uue Volum’ Expressi perekonda kuuluva the COLOSSAL veekindla ripsmetušiga saavutad maksimaalselt väljendusrikka pilgu. COLOSSAL´i külluslik kollageeniga koostis ning megaharjake lisavad ripsmetele 7x volüümi juba esimese tõmbega. Intensiivselt tihendav tušš kingib enneolematu volüümi, mis püsib kindlalt peal ka vihmase ilmaga.

Kauni meigipõhja saavutad Maybelline´i esimese vahulise jumestuskreemiga Dream Satin Liquid, mis on sametiliselt pehme ning kingib laitmatutulemuse, kattes poorid kuni 100%.

Uued Watershine trendikad vee-peegeldusega huuleläiked jätavad vesise kristallsära sinu huultele! Läbikumavad, naturaalse allikavee kristallsäraga mittekleepuvad huuleläiked jätavad huultele mõnusa ja kerge tunde.

Lisaks leidub kotis CILS 2in1 silmameigieemaldaja, mis eemaldab kiiresti ja tõhusaltka veekindla silmameigi. Eye Studio DUO lauvärvid, mida on lihtne jamugav peale kanda ning seejärel kerge hajutada. Oma küüned muuda agaisikupäraseks Express FINISH küünelaki uue tooniga Rich Gold.
Komplekti väärtuseks on 725.00 EEK

*Data: AC Nielsen Jan-May 2009 EE Make-up mass market

VÕISTLUSTÖÖD: