Värsked pastellivarjundid vahelduvad erksate mahlakate toonidega ja värvidega, mida võiks kirjeldada kui neutraalselt värvituid. Siin on selle suve kõige trendikamad värvid!

Romantiline lavendel

Erinevad lilla varjundid on moegurmaanide selle hooaja lemmikuteks, tõestades, et see pisut kapriisne värvitoon võib olla ühtaegu nii klassikaliselt stiilne kui ka ootamatult ekstravagantne. Erineva meeleolu saad, kui kannad seda tooni aksessuaare, näiteks saapaid või ülesuuruses ridiküli. Kuid ka romantilised kleidid ja kerged mantlid on lavendlile heaks väljundiks. Siiski on sel hooajal domineerivaks lahenduseks pisut hipilikud batikatehnikas topid, mis inspireeritud festivalimeeleolust.

Beeži erinevad varjundid

Moedisainerid on oma sõna öelnud — kanna rohkem beeži! „50 beežis varjundis“ tolmumantel on vaid üks võimalustest, kuidas seda värvitrendi välja kanda. Julgemad moegurmaanid riietuvad aga üleni beeži erinevatesse varjunditesse, lisades nii karamelli, liivakarva kui ka šokolaadist gammat.

Trükimustri võidukäik

Varasematest hooaegadest mäletame veel domineerivaid lillemustreid. Nüüd aga segatakse omavahel erinevaid trükimustreid, hoolimata klassikalistest sobivusreeglitest. Kombineeri graafilised prindid looma- või abstraktsest kunstist inspireeritud mustritega. Kõik lahendused on õiged! Tasakaalusta mustrite virr-varri lihtsate ja konservatiivsete lõigetega või kanna printi ülesuuruses suvekleidil.

Pleegitatud teksa

80ndad lihtsalt keelduvad lahukumast! Nad on nagu tüütud suvepeo külalised, kes muudkui räägivad oma laste akadeemilistest saavutustest ja ei lähe ega lähe…. Kui peokleitide rõhutatud õlad on meile juba tuttavlikud, siis sel suvel on eelkõige fookuses pleegitatud teksakangas. Kanna seda kõikjal ja kõigega.



Mahlakas ülikond

Kõige lihtsam moodus enda garderoobi värskendamiseks? Lisa enda ülikonnale tutti-fruttilikku troopilist meeleolu ja silmatorkavaid puuviljatoone. Tsitruselised, mimosa-toonid ning näpuotsaga neoonikat on just õige valik. Ideaalseks täienduseks on valged kingad.