Kõik oli hästi korraldatud — muusika mängis, suur lõke juba põles ning meelelahutustki oli nii suurematele kui ka väiksematele.

Meie, kes me oleme armsamad ja polnud näinud teineteist juba mitu kuud, kuna ei ela ühel mandril, kohtusime taas… Meie pilgud kohtusid suure lõkke ääres ja tundus, nagu meie ümbert kaoks kõik muu… Muusika ja naer tundusid hajuvat ning kostsid kauge taustamürana. See kestis hetkeks, kuni mu sõbranna tõi meid tagasi reaalsusesse.

Mõnda aega sai lihtsalt koos olla ja üritustest osa võtta ning tantsida. See oli esimene kord, kui sa tantsisid minuga aeglast tantsu ning minu üllatuseks hakkasid sa tasa mulle kõrva laulma. See oli kõige ilusam asi, mida sa teinud oled mulle. Tantsu lõppedes võtsid sa mul käest ning viisid mu järve äärde jalutama.

See oli nii romantiline… Vaid meie kaks ning just loojunud päikseloojangu kuma järve taustal. Suudlesid mind ning võtsid oma embusse… Seal me istusime, toetudes vanale puupakule — vaikides vaatasime, kuidas loojangu kuma vaikselt hääbus… Su embuses oli nii soe ja hea olla. Teadsin, et see öö on eriline juba sellepärast, et olime taas koos… Kuulusime teineteisele… Kuulasime teineteise südamelööke. Nautisime loojangu kumal hilisõhtut, kuni sa laususid tasa, isegi sosinal, et tahad koos minuga vananeda.

See soe suveöö jääb meelde alatiseks!

_______________

August toob kaasa pimedamad suveööd. Möödas on kaks mõnusat suvekuud ning kindlasti juhtus sel ajal miskit, mida tahad endast välja öelda, teistega jagada. Pane kirja huvitav, kirglik või lihtsalt naljaks lugu teemal SUME SUVEÖÖ ja saada meile. Järgneva kolme nädala jooksul loosime igal nädalal kõigi jutu saatnute vahel välja Maybelline´i meigikomplekti.

Suvejutu-konkursist loe lähemalt SIIT.