Ilustuudios on võimalik nautida kehahoolitsusi, mille abil saab ilusaks nii käed, jalad, silmad, juuksed kui ka naha. Protseduuridest on valikus nii küünehoolitsused kui ripsmepikendused, naha eest hoolitseb kosmeetik ja imekauni soengu aitab luua professionaalne juuksur. Samuti saab Skyline Ilustuudiost säravvalge naeratuse, kaunid kulmud ja imeilusa meigi.

Professionaalsed ilutegijad

Skyline Ilustuudio tiimi kuulub hetkel viis ilutegijat: juhataja, küünetehnik, ripsmetehnik ja hammaste valgendamise ekspert Riti Rosin, kellel kuulub ilutegijana pagasisse üle kümne aasta pikkune kogemus, andekas ripsmetehnik Lily Kraus, üheksa aasta pikkuse kogemusega küünetehnik Signe Paju, üle 15 aasta pikkuse kogemusega suurepärane kosmeetik Katrin Rasmann, kes suudab ka kõige suuremad probleemid võluväel lahendad ning meestejuuksur, meigikunstnik ja soengumeister Irina Sigur.

Aastalõpupeod on tulemas!

Kuna jõulud ja aastalõpupeod on kohe-kohe käes, on just nüüd mõistlik ka ilusalongis aeg broneerida, sest iluekspertide abiga on võimalik saada kõige pilkupüüdvam ja pidulikum väljanägemine glam lokkide ja kadestusväärse meigiga.

Parim kingitus iseendale on hoolitsemine enda kauni välimuse eest, mistõttu usaldagi end Skyline Ilustuudio meistrite kätesse!

Jaga
Kommentaarid