Uus
Gym Dance tantsukollektsioon
ühendab klassikalise rõivastiili kaasaegse trenniriietusega. Meeleolu aitavad tekitada pehmed ja voolavad siluetid, mida täiendavad siidised kangad, peened kujundusmotiivid ning toon-toonis värvidemäng, milles vahelduvad läikivad ja matid pinnad. Täiusliku väljanägemise tagab Stella tunnusmärgiks olev kihilisus.



Suured piltidega t-särgid ja mõnusalt pehmed jalgade ning käte soojendajad loovad klassikaliste retuusidega kombineerituna tasakaalustatud ja moodsa välimuse.




Uut tantsurõivaste valikut täiendavad kaks uut jalatsit — Dance Leotard ja Suriya. Madala tallaga ning naiseliku Suriya spordikinga teeb eriliseks just jalatsi kuju, mis kindlustab aktiivse liikumisvabaduse ja täiusliku põrandatunnetuse. Stiili lisavad jalatsi laiad paelad.

Talverõivaste kollektsioonis on tähelepanu pööratud rõivaste soojustus- ja kaitsekihtidele, et talisporti teha oleks mugav ja mõnus. Esmakordselt leiab soovija endale tõeliselt sooja talverõiva, mis ühtaegu ka stiilne välja näeb. Rõivavaliku keskmes on Wintersports Performance Jacket — jakk, millele on muuhulgas sisse õmmeldud lumelaviini alla sattunust märku andev alarmsüsteem. Kollektsiooni kuuluvad ka mugavad ja samas ilmastikuolude eest kaitsevad Wintersports talvesaapad ning pehmed, ilma õmblusteta alusrõivad. Rõivaste väljanägemine varieerub kehassetöödeldud naiselikest siluettidest militaar-tegumoega rõivaesemeteni.

adidas by Stella McCartney jooksurõivad moodustavad uue sügistalvise kollektsiooni kolmanda alustala. Jooksukollektsiooni esemeid ilmestavad pimeduses kaitset pakkuvad helkuraplikatsioonid, kerged keha järgi kohanduvad materjalid ning kihilised võrkdetailid. Lisaks on jooksuriietuses tähelepanu pööratud kompaktsusele, mis lubab lemmikesemeid edukalt pakkida ka kõige väiksemasse trennikotti.

Täiusliku terviku loomisele aitavad kaasa mitmed lisadetailid ja -esemed. Sellel hooajal laienenud aksessuaaride kollektsiooni keskmes on nööridest taskud ja kotikesed, mille materjalid moodustavad mängulise kontrasti kollektsiooni tagasihoidlikumate värvitoonidega. Taskute ja kotikeste kinnitamist rõivaesemete ja kottide külge lihtsustavad südamekujulised karabiinhaagid.

Lisaks Gym Dance, Wintersports ja Running rõivastele leidub adidas by Stella McCartney sügis/talv 07 kollektsioonis jätkuvalt ka Gym Yoga, Gym Studio ja Tennis kollektsioonidesse kuuluvaid rõivaesemeid. Hinnad jäävad vahemikku 300 kroonist (aksessuaarid) kuni 5500 kroonini (Wintersports talirõivad).