1. Avokaado ja mee segu kuivale nahale
See mask on hea juhul kui sul on kuiv ja kooruv nahk. Avokaado ja kookosõli on head niisutajad, samal ajal mesi mõjub ravivalt. Avokaadomaske kasutavad ka kuulsused nagu Victoria Beckham ja Jessica Biel. Sega ja püreesta pool küpset avokaadot, 2 teelusikatäit mett ja pool teelusikatäit kookosõli. Lase mõjuda 10-15 minutit.

2. Rahustav kaerahelbe mask
Kaerahelbed on head rahustamaks karmikoelist nahka. Samuti aitavad nad akne ja ekseemi vastu. Sega kokku kolmandik kiirkaerahelbeid, pool tassi sooja vett, teelusikatäis mett ja 1-2 teelusikatäit maitsestamata jogurtit. Mõjuaeg: 10 minutit.

3. Antioksüdantidest pakatav mask vananeva naha äratamiseks
Sul läheb vaja poolt ühest küpsest papaiast, pool teelusikatäit mett ja neljandik teelusikatäit sidrunimahla. Püüreesta ja sega kõik omavahel kokku. Kanna näole, vältides silmade piirkonda. Lase mõjuda 10-15 minutit.

4. Mürke väljutav kohvimask
Kohvimask aitab vähendada paistetust, kaotada vanadusemärke ning on niisutav. Sega kokku 2 teelusikatäit jahvatatud kohvi, 2 teelusikatäit kookoshelbeid, 1 teelusikatäis mett ja 3 teelusikatäit maitsestamata jogurtit või hapukoort. Mõjuaeg on 10 minutit.

5. Sära andev maasikamask rasusele nahale
Mõtle sellest maskist kui smuutist su näole ja püüreesta neljandik tassi maasikaid, 2 teelusikatäit sidrunimahla, 1 teelusikatäis maitsestamata jogurtit ja sama palju mett. Kanna see ühtlaselt nahale ning lase 8-10 minutit mõjuda.

6. Punakat nahka vähendav näomask
See mask on niisutav ja raviv samal ajal. Sega kokku 1,5 teelusikatäit kiirkaerahelbeid, 2 teelusikatäit maitsestamata jogurtit, 1 teelusikatäis õunaäädikat, 1 teelusikatäis mett ja natuke kanget rohelist teed (nii palju, et kokku tuleks hambapastalaadne mass). Lase mõjuda 10-15 minutit, parima tulemuse saad siis, kui teed maski kaks korda nädalas.

7. Rahustav mehine mask
Midagi ka meestele! Püreesta pool värskest kurgist ja sega see 1teelusikatäie kreeka jogurtiga. Mõjuaeg: 10-15 minutit.

Allikas: inhabitat.com