Auk kahe huule vahel

Sa oled avatud ja otsid oma ellu sageli midagi uut ning värsket. Oled tõeline inimeste inimene ja seltskonnahing. Armastad seikluseid!

Huulenurgad ei puutu servadest kokku

Sa tüdined kergesti ja pead ilmtingimata millegagi kogu aeg tegelema. Nii oled rahul. Sinu suurimaks miinuseks on see, et sageli jäävad seetõttu ka asjad lõpetamata.

Kandiline huulejoon

Mis on sinu jaoks kõige olulisem? Teiste eest hoolitsemine, loomulikult. Inimesed otsivad sinult tuge ja sa naudid nende aitamist täiel rinnal. Sa ei vea kunagi kedagi alt.

Ümar huulejoon

Sa oled tõeline diplomaat ja rahuhoidja ning väldid igal võimalusel konflikte. Mõni võib väita, et sind on kerge mõjutada, kuid tegelikult oskad sa lihtsalt asju igast küljest näha ja seega ka liigset draamat vältida.

Kolmnurkne huulejoon

Oled juhtiva iseloomuga — kooliaegsetes grupitöödes olid ilmselt sina see, kes teie meeskonda eest vedas. Sa tunned teistes ära nende parimad omadused ning seega on sinu juhitud grupid ka alati edukad ja töökad. Kui su ülahuul on paksem kui alumine, siis oled hea kuulaja. Vastupidisel juhul oled lahke ja hooliv.

Laineline huulejoon

Kui sinu huuleserv ei ole konkreetne ja lainetab, siis oled kunstihing. Sa oled loominguline ning suudad alati uusi ja põnevaid ideid genereerida. Ükskõik, mida sa proovid, seal sa ka õnnestud.

Paks ülahuul

Sa oled hea kuulaja, kuid sa ei talu pläkutamist — pigem meeldib sulle konkreetsus. Sulle meeldib kiiresti leida lahendusi ja neid ka ellu viia.

Paks alahuul

Lahkus on su keskmine nimi ja see ei tähenda ainult finantsilist poolt. Sulle meeldib oma ideid jagada, oma oskuseid teiste heaolu nimel rakendada ja endast alati kõik anda.

Allikas: Redbook Magazine