1. Kanna julget huulevärvi
Lihtsaim viis jumestusse sära lisada on kasutada värsket huulepulka. Ära karda eksperimenteerida. Punased, roosad, oranžid ja lillad toonid — mida erksam, seda parem. Eelista kergema koostisega huulepulki, mis jätavad värskema mulje. Proovi laia valikuga AVONi matte huulepulki, mis muudavad sind sellel kevadel vastupandamatuks!

2. Mängi erksa silmameigiga
Tõmba ülalaule värviline lainerjoon ja kasuta alumise lau sisepiiril silmapliiatsit. Nii ei jää su silmad kellelegi märkamatuks! Ära unusta proovida ka AVONi uut ripsmetušši Big&Multiplied. Ripsmetušš tagab mitmekordsete ripsmete efekt, mida oled alati ihaldanud, kreem-geeljas koostis püsib ripsmetel, kuid ei kleebi neid üksteise külge ning topeltkiududega hari jõuab ka nende ripsmeteni, mille olemasolust polnud sul aimugi.

3. Tõsta enda tuju
Leia inspiratsiooni lihavõtetest ja eelista mahedaid siniseid, rohelisi, lillasid, roosasid ja kollaseid varjundeid. Vali enda nahatooniga kontrastne küünelakk. Lilla ja heleroosa on kõigile, kollased ja rohelised toonid sobivad paremini oliivikarva ja tumedama jumega naistele.

4. Leia endale uus lõhn
Kevad on peagi käes ja varsti õitsevad ka lilled. Nüüd on aeg rasked ja vürtsikad talveparfüümid kõrvale panna ja hakata kasutama midagi pisut kergemat, lille- ja puuviljalõhnalist. Nii tekitad kevadmeeleolu nii endas kui ka kõigis ümbritsevates. Nii näiteks võid proovida mõnusat roosilõhna AVON Dreams, mis aitab kõik su unistused sel kevadel täide viia!

Lisainfot AVONi toodete kohta küsi oma AVONi müügiesindajalt või uuri AVONi kodulehelt, Facebookist või Instagramist

Jaga
Kommentaarid