Millised olid kommentaarid?

Esimene päev, kui naine otsustas kooli minna täiesti ilma meigita küsiti temalt meeste poolt mitu korda, kas tal on selja taga raske nädalavahetus. Mõni tüdruk tegi aga komplimendi, kiitis naise välimust ja ütles kadedusega, et temal loomuliku välimusega ringi käimise julgust ei ole. Mõni sõber sai hakkama “komplimendiga” nagu: “Sa näed välja täpselt sama väsinud kui mina ennast hetkel tunnen.” Baaris töötav kohvimüüja aga ulatas neiule kange kohvi lausega: “Sul läheb täna seda ilmselt väga vaja..”

Teine päev oli lihtsa ja loomuliku meigi päev. Sel päeval tundis end katsealune ka kõige mugavamalt. “Sa näed täna nii hea välja!” moodustas suurema osa komplimentidest, mis neiut terve päeva jooksul saatsid. Samas reageerisid sel puhul Brintoni välimusele ainult teised naised.

Kolmas päev — õhtumeigi päev. Sel päeval proovis katsealune esimest korda näo kontuurimist ja kandis väga tugevat meiki. Kommentaarid, mis neiu sel päeval oma välimuse kohta sai, olid suuremas osas küsimuse vormis: "Kas sul on täna mingi suur pidu tulemas või lõpetad sa kooli?"

Allikas: Bustle

Hea lugeja, milline on sinu arvamus? Kas ilus naine on ilmtingimata meigitud naine?

Loe veel: