Järeldus on üsna loogiline, sest hommikul on meik ja soeng veel värsked ning pole jõudnud ära vajuda. Kuid 2 tundi ja 22 minutit pärast kodust lahkumist sirutub käsi justkui iseenesest uuesti kosmeetikakoti poole, kirjutab Daily Mail.

Täiuslikult viimistletud soeng ja viimse detailini lihvitud meik on näost kadunud täpselt kella 10.30ks. Selleks ajaks on perfektne jumestus ning lakitud/föönitatud soeng asendunud mahakulunud huulepulga, laiali voolanud silmameigi ning lömmi vajunud juustega.

Just siis tunnevad naised vajadust kosmeetikatarbed käekotist välja õngitseda ning tualettruumis oma välimust veidike värskendada.

The Imperial Leather SkinKind`i poolt läbi viidud uuring näitas, et keskmisel naisel kulub hommikuti tööle minekuks valmistumiseks 38 minutit, ta väljub majast kl 7.40, nähes välja hurmav ja tundes end kaunina.

38st minutist 10 kulub duši all, 11 minutit juuste kuivatamisele ja soengu tegemisele, 8 minutit meigi peale kandmisele ja 9 minutit õige rõivastuse valimisele.

Mehed aga leiavad, et naised näevad terve päeva kenad välja. Kuid oli ka neid, kes tunnistasid, et naiskolleegid on hommikuti tööle jõudes "vapustavad," kuid õhtupoolikuks on nende välimus muutunud "palju halvemaks."

Allikas: Daily Mail