Eks naised ikka soovivad näha välja saledad ja seksikad ning iseloomustus “paks” ole kohe kindlasti see, millest sa riideid valides unistad. Aga kui oled mõnda outfit’i kandes liialt põnevil või hoopis harjunud teatud riideid kandma, ei pruugi sa mõistagi, et teistele paistab nagu oleksid mõned kilod kaalus juurde võtnud.

Õnneks on olemas mõned teada-tuntud moefopaad, mida tasuks vältida ja näedki juba saledam välja!

1. Kitsad teksad

Jah, kitsad teksad on juba nii kaua aega moes olnud, et enam nagu ei tahakski neist kunagi loobuda. Tegemist on justkui klassikaga, mis kuulub iga naise garderoobi. Ja kitsad teksad võivad küll mõne naise jalas suurepärased välja näha, aga mitte kõigi. Kui oled pisut trullakam, peaksid kitsaste teksade kandmist vältima, sest need toovad esile sinu kehvemad küljed.

2. Kannad riideid, mis sulle ei istu

Kurvikamad naised kipuvad kandma riideid, mis on lohvakamad ja kuigi see on täiesti loogiline, sest eesmärgiks on ju probleemsete kohtade peitmine, ei pruugi lõpptulemus alati nii ideaalne olla. Mõned lohvakad riided, mis sulle ei istu, võivad sind muuta hoopistükis paksemaks, mistõttu soovitame lisada näiteks lendleva tuunika peale ka vöö või jääda kleitide juurde, mis on mõnest kohast lendlevad, aga samas rõhutavad su parimaid külgi.

3. Viska kõrge kaelusega topid ja kampsunid aknast välja!

Kõrge kaelusega riided — inimesed kas armastavad või hoopis vihkavad neid. Need, kes ei taha end visuaalselt kogukamaks muuta, peaksid jääma nende vihkamise juurde, sest need muudavad su kaela — ühe keha kõige peenema koha — suuremaks ja see muudab kogu su välimuse kohe suuremaks. Nende riiete asemel eelista hoopis õlgu paljastavaid või V-kaelusega variante.

4. Mustrilised püksid

Mustrid muudavad su välimuse kindlasti lõbusamaks ja unikaalsemaks ning praegu on need ka väga trendikad. Aga ole ettevaatlik, kui kannad mustrilisi pükse, sest need võivad sind trullamaks muuta. Kui sa ei suuda mustritest loobuda, vali pigem värvikirev ülemine osa ja eelista tumedat värvi pükse. Või eelista väikese mustriga pükse.

5. Alt laienev seelik

Kui sa ei viitsi kanda kleiti, aitab ka seelik välimuse glamuursemaks ja naiselikumaks muuta, aga kõigist seelikutest peaksid vältima just alt laienevaid variante, kui ei soovi end kogukamaks muuta. Õnneks on olemas ka palju teise lõikega seelikuid, mis toovad esile su tõelise sära!

Allikas: Fashiongonerogue.com